Πασχάλης Τσαρούχας: «Δεν βλέπω τα παιδιά μου όσο θα ήθελα»
Showbiz

Πασχάλης Τσαρούχας: «Δεν βλέπω τα παιδιά μου όσο θα ήθελα»

O Πασχάλης Τσαρούχας είναι ένας ηθοποιός, ο οποίος έχει διαγράψει μεγάλη πορεία στον χώρο της υποκριτικής τέχνης, έχοντας παίξει σε αμέτρητες τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παρατάσεις.

Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης και στο βιογραφικό του θα δει , επίσης κανείς, ότι έχει λάβει διακρίσεις και βραβεία, καθώς έχει βραβευτεί από σημαντικά Φεστιβάλ ως καλύτερος ηθοποιός: από το Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης (1997), του Καΐρου (1998),και της Αργεντινής (1998). Όντας ανήσυχο πνεύμα, ασχολήθηκε και με τη συγγραφή παιδικών βιβλίων, έχοντας εκδώσει εννέα στο σύνολο.

Ο δημοφιλής ηθοποιός φέτος αποφάσισε να δοκιμαστεί και σε μια νέα πρόκληση, αυτή του «Your face sounds familiar», και να δοκιμάσει την ικανότητά του στις μιμήσεις.

Σε συνέντευξη που μας παραχώρησε, ο Πασχάλης Τσαρούχας εξομολογείται ότι έχει μια πολλή απαιτητική καθημερινότητα λόγω των θεατρικών του υποχρεώσεων στην παιδική παράσταση «Το πιο τρελό τριήμερο», ενώ μέχρι πρότινος πρωταγωνιστούσε και στην παράσταση «Γκιλοτίνα», με αποτέλεσμα να μην βλέπει όσο θα ήθελε τα παιδιά του.

«Σχεδόν κάθε πρωί είμαι στο θέατρο Ήβη με την παράσταση, μετά είμαι στην παράσταση του Μαυρίκιου Μαυρικίου και κάθε Πέμπτη και Παρασκευή πρόβα για το YFSF. Είναι απαιτητικό το πρόγραμμα και παίρνω μόνο βιταμίνες.

Σχεδόν πάντα είχα έντονη καθημερινότητα, κι ακόμα δεν έχω πράγματα να κάνω, κάνω ζημιές, γεννάω πράγματα για να μην σταματάω. Είναι τρόπος ζωής! Δεν μπορώ να κάνω διακοπές, στις 2 μέρες με «τρώνε» τα χέρια μου και τα πόδια μου, πρέπει κάτι να κάνω. Ωστόσο, κάνω πράγματα για εμένα, μελετάω κιθάρα, αν και τώρα έχει μείνει λίγο πίσω, λόγω ωραρίου και κουράγιου» μας λέει και συνεχίζει:

«Τα παιδιά μου με γεμίζουν. Ωστόσο, δεν τα βλέπω όσο θα ήθελα, κι όσο θα ήθελαν κι εκείνα φαντάζομαι, αλλά δεν γίνονται όλα μαζί, γιατί είτε θα έχεις πάρα πολύ χρόνο με τα παιδιά ή θα τους εξασφαλίζεις τη συνθήκη. Αυτό που θεωρώ χρησιμότερο να κάνει κάποιος με τα παιδιά του είναι να τους αφιερώνει χρόνο και να κάνει αυτό που εκείνα θέλουν, είτε παιχνίδι, είτε βιβλία, είτε βόλτα ή ακόμα και τίποτα, απλώς να είστε στον ίδιο χώρο και να ξέρουν ότι ο μπαμπάς τους είναι εκεί. Τα παιδιά θέλουν χρόνο και νοιάξιμο, να ξέρουν ότι είσαι εκεί».

Αν αναρωτιέστε σε τι μοιάζουν πατέρας και γιος ο Πασχάλης Ταρούχας επισημαίνει:

«Αν έχει κάτι από εμένα είναι η έως παρεξηγήσεως ευθύτητα που έχω και η αίσθηση του δικαίου, κάτι που φαίνεται στη σχέση με τα αδέρφια του».

Όσον αφορά στην κόρη του, την οποία έχει αποκτήσει με την Νατάσα Παπαγιάννη είπε: «Η μικρή μου κόρη απολαμβάνει χάδια και νάζια. Έχω κάνει περισσότερα από όσα είχα φανταστεί και το μόνο που θα ήθελα είναι χαρώ τα παιδιά μου να μεγαλώνουν. Έζησα μια γεμάτη ζωή! Ποτέ δεν στόχευα κάτι πολύ μακρινό, βρίσκω τους ανθρώπους που στοχεύουν κάτι στο βαθύ μέλλον χωρίς χιούμορ.

Τα μεγάλα πράγματα είναι συνήθως τα μικρά που περνούν από δίπλα μας και δεν τα προσέχουμε τη δεδομένη στιγμή. Δεν μετανιώνω για τίποτα, για κάθε στιγμή της ζωής μου έχω την απόλυτη βεβαιότητα ότι έκανα το σωστότερο που μπορούσα εκείνη τη στιγμή».

Ο ηθοποιός σχολίασε επίσης την τάση να γίνονται remakes σειρών και παραστάσεων, με αφορμή την επικείμενη επαναπροβολή του «Καφέ της Χαράς». Εκείνος είχε εμφανιστεί στην εν λόγω σειρά ως guest, κάνοντας τον πατέρα του Πώποτα, ενώ σε ερώτηση αν θα ξαναέκανε κάτι τέτοιο αν του ζητείτο, απάντησε τα εξής:

«Θα τον ξαναέκανα αν μου ζητείτο. Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία με εξαιρετικό αποτέλεσμα. Τότε παίζαμε μαζί με τον Χάρη Ρώμα στο θέατρο και μου πρότεινε το guest. Εγώ δεν το είχα δει, λόγω των παραστάσεων, και το είδα 2-3 χρόνια μετά και κατουρήθηκα. Με πολλή μεγάλη χαρά θα το ξαναέκανα.

Δεν μπορώ να απαντήσω, όμως με ένα «ναι» ή «όχι» για την τάση των remakes. Γενικότερα, έχω την αίσθηση, όμως, ότι remakes κάνουμε όταν δεν έχουμε κάτι καινούργιο να πούμε, γι’ αυτό γυρίζουμε στο παρελθόν.

Στην προσωπική μας ζωή γυρίζουμε σε έναν σύντροφο παλιό, γιατί ίσως συνειδητοποιήσαμε ότι εκείνος ήταν αυτός που θέλαμε πραγματικά. Όσον αφορά στη δημιουργία, όμως, τα remakes μάλλον γεννιούνται εκεί που δεν μπορεί να υπάρξει νέα πρόταση, χωρίς να είμαι απόλυτος βέβαια».

Ο Πασχάλης Τσαρούχας έχει μια μαγκιά ανεπιτήδευτη και όχι προσβλητική και σε ερώτηση αν νιώθει μάγκας κι αν υπάρχουν μάγκες γύρω μας, απαντά:

«Μάλλον είμαι μάγκας, ωστόσο δεν μπορώ να κρίνω αν οι άντρες σήμερα είναι μάγκες, όπως επίσης δεν μπορώ να κρίνω αν λείπει η μαγκιά. Δυσκολεύομαι όμως να κάνω φίλους…».
Δείτε τη συνέντευξή του στο παραπάνω βίντεο, στην οποία μιλά για τη συμμετοχή του στο «YFSF», πώς καταφέρνει να παραμένει παιδί, αλλά και την επιστροφή του στην τηλεόραση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved