Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Δεν ξεπέρασα ποτέ τον θάνατο του πατέρα μου»
Showbiz

Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Δεν ξεπέρασα ποτέ τον θάνατο του πατέρα μου»

Έχει αγαπήσει περισσότερο απ’ όσο έχει αγαπηθεί.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος μίλησε για τις γυναίκες που πέρασαν από την ζωή του, για την πιο άσχημη κατάσταση που έχει βιώσει και για τον θάνατο του πατέρα του, ο οποίος «έφυγε» από την ζωή στα 58 χρόνια του.

-Έχεις αγαπήσει περισσότερο απ' όσο σ' έχουν αγαπήσει;

«Εκατό τοις εκατό, έτσι πιστεύω. Αν ρωτήσεις τις κυρίες που με συντρόφεψαν στο βίο μου, που ξεκίνησε από τα 14 μου, θα σου πουν κι αυτές τα ίδια. Αυτές που ήθελα να ήταν στη ζωή μου ήταν. Έχω ζήσει όπως ήθελα, με όλα τα λάθη μου και όλες τις εμπειρίες που απέκτησα. Αν δεν πονέσεις, δεν υποφέρεις, δεν τσακιστείς, είτε οικονομικά είτε συναισθηματικά... έχω χάσει και πολλούς ανθρώπους από δίπλα μου, νέους ανθρώπους, τον πατέρα μου επίσης πολύ νέο».

-Η πιο άσχημη κατάσταση που βίωσες στη ζωή σου ποια είναι;

«Αυτή μόλις πέρασε κι έχει τελειώσει διαπαντός. Ήταν και ο θάνατος του πατέρα μου, τον οποίο δεν ξεπέρασα ποτέ».

-Πώς «έχασες» τον πατέρα σου;

«Έφυγε» σε ηλικία 58 χρόνων, από έμφραγμα. Από εκεί και πέρα έκανε «τούμπα» όλη η ζωή μου. Τότε ήμουν 5 μέρες νιόπαντρος, με τη γυναίκα μου έγκυο στο πρώτο παιδί μου, στην κόρη μου. Εχουν περάσει 30 χρόνια και δεν υπάρχει στιγμή, δευτερόλεπτο, που να μην τον σκέφτομαι. Είχα μεγάλες απώλειες. Τα έχω περάσει στον υπερθετικό βαθμό όλα».

-Επαγγελματικά κάνεις και κάτι άλλο;

«Την ταινία «Digger»·, με τον Τζώρτζη Γρηγοράκη, που ασχολείται με τα θέματα της Ιερισσού. Η ταινία θα πάει στις Κάννες το Μάιο, μετά σε διάφορα παγκόσμια μεγάλα φεστιβάλ και στην Ελλάδα. Αναδεικνύει ένα πολύ μεγάλο κοινωνικό ζήτημα που υπάρχει στη Βόρεια Χαλκιδική. Είμαι χαρούμενος, γιατί με φωνάζουν στη δουλειά μου για σοβαρά πράγμα και όχι για ελαφρότητες».

- Καριέρα στο εξωτερικό έχεις σκεφτεί;

«Υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που τρέχουν μ' ένα βιογραφικό στο χέρι όλη μέρα στις οντισιόν. Μπορώ να κάνω εγώ τέτοιο πράγμα; Δεν μπόρεσα να το κάνω στα 30 μου, που είχα τις ευκαιρίες να φύγω στην Αμερική. Τι θα πάω να γίνω... σερβιτόρος; Υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι με ταλέντο και φάτσες πολύ καλύτερες από μένα, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου να ανέβουν. Εγώ έχω κι αυτό το μειονέκτημα, δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω τα πάντα, κάνω αυτά που αρέσουν σε μένα», αναφέρει στο ΛΟΙΠΟΝ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved