Κατερίνα Γερονικολού: Η σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και η μετά «Τατουάζ» εποχή
Showbiz

Κατερίνα Γερονικολού: Η σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και η μετά «Τατουάζ» εποχή

Η Κατερίνα Γερονικολού είναι μια καθηλωτικά όμορφη γυναίκα, η οποία όταν σε κοιτάζει με τα βαθιά γαλάζια της μάτια σε μαγνητίζει είτε το θέλεις είτε όχι.  Ήξερε από νωρίς ότι η υποκριτική είναι η μεγάλη της αγάπη και παράλληλα με τις σπουδές της στη Νομική Σχολή Αθηνών, το πάθος της για την ηθοποιία την οδήγησε στη Δραματική Σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου από την οποία και αποφοίτησε.

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο, το 2008, μέσα από τη σειρά του ALPHA, "Σε είδα", κι από εκεί κι έπειτα ακολούθησε ένας μεγάλος αριθμός σήριαλ για εκείνη. Παράλληλα, έχει πρωταγωνιστήσει σε θεατρικές παραστάσεις, με την τελευταία να είναι η θεατρική μεταφορά του «Χτυποκάρδια στο θρανίο», στην οποία υποδύθηκε τη Λίζα Πετροβασίλη, ρόλο που ενσάρκωσε η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Σε συνέντευξη που μας παραχώρησε η Κατερίνα απόλυτα ακομπλεξάριστη και ευδιάθετη δεν δίστασε να απαντήσει σε καμία ερώτηση, είτε αυτή αφορούσε τις κριτικές που έλαβε λόγω του ρόλου που αρχικά υποδύθηκε η Αλίκη Βουγιουκλάκη, είτε το τι θα συμβεί μετά την ολοκλήρωση της σειράς «Τατουάζ», αλλά και για την σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

-Πώς ήταν η εμπειρία σου πάνω στην πασαρέλα των Madwalk 2019;

«Ήταν πολύ περίεργα. Στην αρχή πριν βγω, έλεγα να θυμίσω στον εαυτό μου να μην το ξανακάνω ποτέ στη ζωή μου αυτό (Γέλια.). Είχα αγχωθεί πάρα πολύ! Λογικό, βέβαια, από τη μια μεριά, γιατί είμαι ηθοποιός και δεν έχω συνηθίσει να τραγουδάω μπροστά σε κόσμο, δεν είναι αυτή ακριβώς η δουλειά μου, είναι κάτι τελείως διαφορετικό για εμένα. Μετά, όμως, αισθάνθηκα πολλή χαρούμενη, γιατί μου άρεσε το τραγούδι και το ρούχο που φόρεσα. Δεν ξέρω πώς βγήκε, δεν το έχω δει ακόμη, αλλά τώρα χαμογελάω».

-Με το τραγούδι, ωστόσο, δεν είναι η πρώτη σου επαφή, αφού και στο μιούζικαλ «Χτυποκάρδια στο θρανίο», όπου ενσάρκωσες τον ρόλο της Λίζας Πετροβασίλη, χρειάστηκε να τραγουδάς;

«Ναι, το έχω ξανακάνει, αλλά αυτό το τραγούδι που είπα στα Madwalk ήταν ακόμη πιο δύσκολο, γιατί ήταν δημοτικό με αρκετά γυρίσματα και δεν ήμουν έτοιμη να το πω. Έκανα μαθήματα, προσπάθησα, έκανα δουλειά γύρω από αυτό, γιατί ήθελα να το κάνω».

-Όταν ενσάρκωσες την Λίζα Πετροβασίλη στο θέατρο, ρόλο που είχε πρωτοπαίξει η Αλίκη Βουγιουκλάκη, πολλοί έσπευσαν να κάνουν σύγκριση μεταξύ εσού και της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Πώς το βίωσες;

«Δεν το βίωσα ποτέ με ένταση, ούτε με δυσκολία, αλλά ήξερα τι θα τραβήξω και δεν έγινε κάτι χειρότερο από αυτά που περίμενα. Όλα πήγαν πάρα πολύ καλά, καθώς η παράσταση ήταν άνω των προσδοκιών μου και ο Λάκης Λαζόπουλος με βοήθησε απίστευτα σε αυτό που δημιούργησε επί σκηνής και είμαι πολλή υπερήφανη γι’ αυτήν την παράσταση».

-Δεν επηρεάστηκες δηλαδή καθόλου από τις κακεντρεχείς κριτικές;

«Όχι! Και να σου πω και κάτι; Υπήρχαν περισσότερες καλές κριτικές».

-Το «Τατουάζ» ολοκληρώνεται φέτος. Ποια είναι τα πλάνα σου για μετά;

«Μέχρι τον Ιούνιο είμαι στο «Τατουάζ» και είμαι χαρούμενη που ολοκληρώνεται πάνω στην τεράστια επιτυχία του. Θα αρχίσουν σιγά-σιγά οι συζητήσεις για του χρόνου και αν θα κάνω κάτι τηλεοπτικά».

Ανδρέας Γεωργίου σου έχει κάνει κάποια κρούση για τις νέες σειρές που ετοιμάζει;

«Όχι! Δεν έχουμε συζητήσει καθόλου γι’ αυτό. Φαντάζομαι θα το είχαμε συζητήσει, αφού είμαστε συνεργάτες και βρισκόμαστε συνέχεια. Ήταν μια πολλή καλή συνεργασία, στην οποία πέρασα πολύ καλά, αν και δύσκολα λόγω των πολύωρων γυρισμάτων. Ευελπιστώ, ότι τώρα που θα πάρουμε ξεχωριστούς δρόμους θα κάνουμε και καινούργια πράγματα, γιατί έτσι έρχεται και μια ανανέωση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved