Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: Μία βάφτιση, μία γέννα και η... εντεκάδα!
Showbiz

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: Μία βάφτιση, μία γέννα και η... εντεκάδα!

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης και η Ζέτα Θεοδωροπούλου περιμένουν με ανυπομονησία το τρίτο τους παιδί που θα είναι αγοράκι όμως στο μεταξύ το δεύτερο παιδί τους, ο γιος τους, γίνεται σύντομα ενός έτους και είναι στο... περίμενε για να βαφτιστεί! 

Ο μικρός, τον ερχόμενο Ιούλιο γίνεται ενός έτους και είχαν προγραμματίσει αυτό το διάστημα να κάνουν τις πρώτες προετοιμασίες για τη βάφτισή του. Ομως, λόγω της τρίτης εγκυμοσύνης της Ζέτας, μάλλον θα αναγκαστούν να αναβάλουν, προσωρινά, τα σχέδιά τους.

Ωστόσο, έχουν καταλήξει στο πού θα γίνει το μυστήριο: «Φυσικά στην ιδιαίτερη πατρίδα του άντρα μου, στο πανέμορφο Ναύπλιο. Τιμούμε τον παππού μας Κωνσταντίνο και πατέρα του Πάνου, τον πεθερό μου, και φυσικά θα γίνει εκεί. Είναι το έβδομο κατά σειρά εγγόνι και είναι η πρώτη φορά που θα ακουστεί το όνομά του. Οπότε καταλαβαίνετε τη χαρά του». Η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο Π. Ταχτσίδης δεν σκοπεύουν να σταματήσουν στα τρία παιδιά, αφού θέλουν να αποκτήσουν μεγάλη οικογένεια, με την όμορφη μανούλα να λέει με χιούμορ: «Οπως πάω, μπορεί να κάνουμε εμείς και εντεκάδα».

Όσο για το αν ελπίζει ότι με... εντεκάδα η οικογένεια Ταχτσίδη θα κατακλύσει τα ελληνικά ποδοσφαιρικά γήπεδα στο μέλλον, η ίδια τονίζει: «Να είναι γερά, κάτω από τη σκέπη της Παναγίας και να γίνουν ό,τι αυτά επιθυμούν. Εμείς θα βάλουμε τις βάσεις για να πατήσουν γερά στα πόδια τους. Φτερά για να πετάξουν και πολλή αγάπη για να γίνουν άνθρωποι σωστοί στην κοινωνία και από εκεί και πέρα θα είναι στη δική τους βούληση η πορεία που θα χαράξουν». Η εύλογη ερώτηση είναι πώς καταφέρνει να επαναφέρει τόσο γρήγορα και αποτελεσματικά τη σιλουέτα της μετά από κάθε εγκυμοσύνη. Ομως, η Ζέτα Θεοδωροπούλου δεν δείχνει να αγχώνεται για τίποτα... «Ο άντρας μου λέει ένα πράγμα: “Μακάρι να είχα τον μεταβολισμό σου”. Η αλήθεια είναι πως πριν από τις εγκυμοσύνες πάντα πρόσεχα. Με τις εγκυμοσύνες το απόλαυσα. Επειτα από τις γέννες, δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο. Τα κιλά έφευγαν χωρίς κόπο. Σαφώς δεν έχω το ίδιο σφριγηλό κορμί. Δεν είναι το τέλειο. Αλλά είμαι πλέον μαμά. Και είμαι πιο ανθρώπινη. Απλά μου αρέσει το ωραίο. Σέβομαι τον άντρα μου και τον εαυτό μου. Και αν δω μετά την τρίτη γέννα ότι δεν επανέρχομαι όπως στις προηγούμενες, θα μπω σε διαδικασία διατροφής και άσκησης, γιατί είναι σημαντικό να είμαστε μητέρες-σύζυγοι, αλλά να μην ξεχνάμε ότι είμαστε και γυναίκες».

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved