Παίκτης του ελληνικού X-Factor έδωσε σκληρή μάχη με τα ναρκωτικά
Showbiz

Παίκτης του ελληνικού X-Factor έδωσε σκληρή μάχη με τα ναρκωτικά

Πρώην παίκτης του X factor μιλά μεγάλο πρόβλημα που αντιμετώπισε στην προσωπική του ζωή.

Ο Bradley White – Dale ήταν ο τραγουδιστής που γνωρίσαμε μέσα από το μουσικό talent show «X- Factor» όπου μαζί με τον Παναγιώτη Ράλλη ήταν οι Stereo Soul. Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό, ο πρώτος αποφάσισε να αποχωρήσει.

Ο Bradley White – Dale μίλησε στο περιοδικό «People» και αποκάλυψε: «Για πολλά χρόνια ήμουν χρήστης ναρκωτικών αλλά ποτέ εθισμένος σε αυτά. Κάποια στιγμή, όμως, τα πράγματα άλλαξαν και έγιναν πολύ σκοτεινά».

Και πρόσθεσε: «Τον περασμένο χρόνο είχα εθιστεί στα σκληρά ναρκωτικά. Δεν ήξερα που να απευθυνθώ για βοήθεια, ενώ δεν μπορούσα και να τα σταματήσω και να ζήσω χωρίς αυτά. Καθόμουν σε μια γωνιά, φοβισμένος και μόνος. Πολλές φορές τα βράδια κατέληγα σε νοσοκομεία, αστυνομικά τμήματα, ενώ είχα καταρρεύσει και στο δρόμο. Πολλοί από τους φίλους μου, δεν ήξεραν τι να κάνουν και άρχισαν να με εγκαταλείπουν. Ένιωθα προδομένος, θυμωμένος, λυπημένος, αλλά ταυτόχρονα καταλάβαινα πως κι εκείνοι από την μεριά τους δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι. Έπρεπε να πάρω δραστικές αποφάσεις. Γι αυτό και ήρθα στην Αγγλία για αποτοξίνωση. Ήταν πολύ δύσκολο να σταματήσω τα ναρκωτικά, διότι τα έπαιρνα για να επιβιώνω καθημερινά. Ευτυχώς, όμως, τα κατάφερα. Μέσα από πολλές και διαφορετικές μεθόδους αποτοξίνωσης, τα σταμάτησα. Ξεκίνησα να πηγαίνω στο γυμναστήριο και πλέον έχω έρθει και πιο κοντά στον Θεό. Η πίστη στον εαυτό μου και στον Θεό με βοήθησε, σε συνδυασμό πάντα με την βοήθεια της οικογένειας και των φίλων μου. Είμαι ευγνώμον απέναντί τους. Τώρα πια είμαι νηφάλιος, μακριά από τα ναρκωτικά και χαρούμενος, καθώς βγήκα από την κόλαση. Δεν σου κάνω πλάκα. Ήμουν στη κόλαση. Τώρα, όμως, επέστρεψα, βλέπω τον γαλάζιο ουρανό και είμαι ευτυχισμένος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved