Θίασος Δανδουλάκη: Αναζητούν το «Θεό της Σφαγής»
Showbiz

Θίασος Δανδουλάκη: Αναζητούν το «Θεό της Σφαγής»

Τέσσερις καταξιωμένοι ηθοποιοί, ένας σπουδαίος σκηνοθέτης ενώνουν τις δυνάμεις του και αναζητούν το «Θεό της Σφαγής». Ο λόγος για τους Κάτια Δανδουλάκη , Γιάννη Φέρτη, Κατιάνα Μπαλανίκα και Γιάννη Βούρο με σκηνοθέτη τον Σταμάτη Φασουλή.

Οι πρωταγωνιστές και ο σκηνοθέτης μίλησαν για την παράσταση αλλά και για αυτή τους την συνεργασία:
Κ.Δ: «Η ιδέα ήταν αποκλειστικά του Σταμάτη και είχε μεγάλο κέφι να το σκηνοθετήσει. Είναι μία ευτυχισμένη στιγμή και μάλιστα με ένα έργο, το οποίο θα χαρακτήριζα πικρή, κοινωνική σάτιρα με πάρα πολύ γέλιο».
Γ.Φ: «Το έργο μου άρεσε πάρα πολύ και έπαιξε μεγάλο ρόλο ο Σταμάτης αλλά και οι τρεις συνάδελφοι, για τους οποίους όλοι στο χώρο μας ξέρουμε και αναγνωρίζουμε την αξία τους. Πάντα με απασχολεί πώς θα δεχθεί ο κόσμος την παράσταση και έπειτα εμένα σε αυτή».
Γ.Β: «Σε κάθε σελίδα του έργου υπάρχει το στοιχείο της έκπληξης όπου είναι και η μαγεία του. Αυτό θέλει μία πολύ μεγάλη σκηνοθετική ικανότητα, η οποία στο πρόσωπο του Σταμάτη Φασουλή είναι δεδομένη. Από την άλλη έχω αγαπήσει τον ήρωα μου, διότι στο πρόσωπό του αντανακλάται μία πολύ μεγάλη μερίδα του αρσενικού πληθυσμού».
Κ.Μ: «Πιστεύω πως το έργο της Γιασμίν Ρεζά, μέσα σε όλη αυτή την τρέλα που έχει, φωτογραφίζει τα ζευγάρια όλου του κόσμου. Γενικά όλο το έργο είναι γεμάτο αλήθειες».
Σ.Φ: «Ξέρω καλά τη συγγραφέα καθώς είχα ανεβάσει πριν από χρόνια το “Art”.Ήταν ένα έργο που ήθελα να δουλέψω και ο ρόλος ταιριάζει συγκλονιστικά στην Κάτια. Στήσαμε ένα θίασο που πιστεύω είναι από τους καλύτερους της Αθήνας».


Πηγή:HELLΟ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved