«Όταν βρίσκομαι αρκετό καιρό στο σπίτι , η γυναίκα μου ανησυχεί»
Showbiz

«Όταν βρίσκομαι αρκετό καιρό στο σπίτι , η γυναίκα μου ανησυχεί»

Είναι ένας αγαπητός τραγουδιστής, τόσο στο κοινό όσο και στους συνεδέλφους του. 

Είναι παντρεμένος είκοσι χρόνια, αλλά δεν γνωρίζουμε πολλά για την προσωπική του ζωή.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Γιώτη, ο οποίος μίλησε για την οικογένειά του και την νέα του δισκογραφική δουλειά.

Καθώς απουσιάζετε συχνά, εσείς... λείπετε από την οικογένεια σας;

«Είμαι παντρεμένος εδώ και 20 χρόνια με τη Σταυρούλα και χαζομπαμπάς. Στην αρχή ήταν πιο δύσκολο να λείπω, ύστερα από τόσα χρόνια όμως έχουμε βρει πλέον τις ισορροπίες μας. Θα έλεγα πως επικρατεί αρμονία. Έχουμε φτάσει μάλιστα στο σημείο, όταν βρίσκομαι αρκετό καιρό στο σπίτι, η γυναίκα μου ν’ ανησυχεί. ‘’Τι θα γίνει; Πότε θα φύγεις;’’ με ρωτάει»

Παρά την κρίση, πάντως, εσείς έχετε το κέφι και ετοιμάζετε νέες δουλειές...

«Όντως, μαζί με τον μεγάλο στιχουργό Ηλία Φιλίππου και τον μουσικό, συνθέτη και παραγωγό Κυριάκο Παπαδόπουλο, που έχει γράψει τραγούδια για τον Αντώνη Ρέμο και την Πέγκυ Ζήνα, για τον Σταμάτη Γονίδη, τη Νατάσα Θεοδωρίδου και πολλούς ακόμα, θα συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε πριν από μερικά χρόνια με το "Αν μ' αγάπησες λίγο κι εσύ". Έτσι, από τον Μάιο και για τα επόμενα 3 χρόνια θα μας ενώνουν καλλιτεχνικά και μουσικά πολλά υπέροχα τραγούδια. Έτσι κι αλλιώς, η φιλία μας ήδη μετρά 30 χρόνια. Το πρώτο τραγούδι αυτής της σειράς θα κυκλοφορήσει στις 6 Μαΐου και έχει τίτλο "Μου λείπεις"».

Πιστεύετε πως θα γίνει και αυτό σουξέ;

«Κανένας τραγουδιστής δεν λέει τραγούδια για να τα ακούει... μόνος του! Βεβαίως και θέλω να ακουστεί. Εκείνο όμως που με νοιάζει περισσότερο είναι να αρέσει στον κόσμο, να τον διασκεδάζει και να κάνει κέφι μαζί του» εξήγησε στο Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved