Δήμητρα Γαλάνη: «Είναι πολύ εύκολο να ξιπαστείς και βέβαια πέρασα κι εγώ ξυστά από αυτό»
Showbiz

Δήμητρα Γαλάνη: «Είναι πολύ εύκολο να ξιπαστείς και βέβαια πέρασα κι εγώ ξυστά από αυτό»

Είναι από τις ερμηνεύτριες που έχουν χειροκροτηθεί πολύ σε κατάμεστα θέατρα, με το κοινό όρθιο να ωρύεται.

Η Δήμητρα Γαλάνη σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε για το αν έχει κάνει ποτέ υπερβολές στη ζωή της, για τον ναρκισσισμό και πως πρέπει να τον διαχειρίζεσαι.

«Τι με ρωτάς; Αν έχω ξιπαστεί; Είναι πολύ εύκολο να ξιπαστείς και βέβαια πέρασα κι εγώ ξυστά από αυτό, απλώς η αγωγή μου δεν μου επέτρεψε να μείνω σε αυτό. Το κατανοώ, γιατί είναι πολύ ανθρώπινο να σου συμβεί, ιδιαίτερα στα ξεκινήματα σου. Δεν το κατακρίνω. Αυτό το αίσθημα της μοναδικότητας, όταν σε κοιτούν σαν θεό, είναι πραγματικά εύκολο να την πατήσεις και να το οικειοποιηθείς.

Όταν όμως το νιώσεις, πρέπει να μην παρασυρθείς από τη μέθη που σου προξενεί και να φροντίσεις να δεις πώς θα το διαχειριστείς ώστε να μη σε κάνει έρμαιο. Δεν είναι εύκολο, ομολογουμένως. Είναι, όμως, μια παγίδα γιατί αν ξιπαστείς δεν παράγεις τίποτα μετά. Ναρκισσεύεσαι απλώς. Πώς το διαχειρίζεσαι; Σαφώς και πρέπει να νιώσεις ότι είσαι καλός είσαι ικανός, αλλά πάντα να θυμάσαι ότι υπάρχει το καλύτερο. Να το δεις και να μάθεις από αυτό. Πάντα υπάρχει το καλύτερο από σένα και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάς και πρέπει να το αναζητάς», λέει στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved