Δήμητρα Γαλάνη: «Μια από τις πιο μαύρες μέρες της ζωής μου ήταν όταν έχασα τον πατέρα μου»
Showbiz

Δήμητρα Γαλάνη: «Μια από τις πιο μαύρες μέρες της ζωής μου ήταν όταν έχασα τον πατέρα μου»

Όλοι λένε πως η δύναμη της στη σκηνή είναι σαν φυσικό ντοπάρισμα του οργανισμού.

Η Δήμητρα Γαλάνη, σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε για την βραδιά που τραγούδησε καλύτερα από ποτέ και ήταν την ημέρα που έχασε τον πατέρα της.

«Ότι έχεις ακούσει, ισχύει και ακόμη περισσότερο. Την ώρα που ανεβαίνεις στη σκηνή, σταματάνε όλα τα επίγεια προβλήματα. Ξεπερνάς την πιο μεγάλη οδύνη που μπορεί να έχεις νιώσει. Από σωματικό πόνο μέχρι ψυχικό, συναισθηματικό, πνευματικό. Μια από τις πιο μαύρες μέρες της ζωής μου ήταν όταν έχασα τον πατέρα μου. Τότε, εμφανιζόμουν στο Χάραμα. Εκείνη τη μέρα, αν δεν τραγουδούσα, νόμιζα ότι θα τρελαινόμουν. Και νομίζω ότι εκείνη τη βραδιά τραγούδησα καλύτερα από ποτέ», ανέφερε αρχικά σε συνέντευξή της και συνέχισε.

«Τα πάντα νομίζω είναι θέμα παιδείας, πόσο ανεπτυγμένο και διευρυμένο είναι το επίπεδο των γνώσεων σου. Εγώ ήμουν περίεργο παιδάκι και παραμένω περίεργη ενήλικας. Καθετί που βγαίνει, θέλω να μάθω και με τι συνδέεται. Γιατί όλα συνδέονται. Όλοι γεννιόμαστε με την περιέργεια, απλώς το περιβάλλον μας την καλλιεργεί. Οι δικοί μου γονείς απαντούσαν σε ό,τι απορία είχα και είχα πολλές. Άρα, το πρώτο περιβάλλον το κουβαλάς πάντα. Τι κουβαλάω από τους γονείς μου; Ασφάλεια, αγάπη και αποδοχή. Είμαι πολύ τυχερό παιδί».

Επίσης ρωτήθηκε αν υπάρχει κάποιος που να συμβουλεύεται και απαντάει αμέσως:

«Σαφώς και ακούω τους φίλους μου- τους ανθρώπους που αγαπώ, χαίρομαι και εκτιμώ. Πάνω απ’ όλα, όμως, νομίζω ότι συμβουλεύομαι το ένστικτό μου. Το ένστικτο, όσο πιο πολύ το ακολουθείς τόσο πιο πολύ δεν λαθεύεις. Αισθάνομαι πολλές φορές πως θα εξελιχθούν τα πράγματα και όταν αντιλαμβάνομαι ότι κάτι δεν μπορεί να προχωρήσει, το σταματάω. Ασχέτως αν μερικές φορές θα ήθελα να έχω πέσει έξω», λέει στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved