Eύα Τσάχρα: Θα έκανε ποτέ πλαστική επέμβαση;
Showbiz

Eύα Τσάχρα: Θα έκανε ποτέ πλαστική επέμβαση;

Η Εύα Τσάχρα, η οποία εντυπωσιάζει με τη συμμετοχή της στο Your Face Sounds Familiar αναφέρθηκε στις πλαστικές επεμβάσεις αλλά και αν έχει κάνει ποτέ ψυχοθεραπεία.

Γενικά πως νιώθεις για το σώμα σου; Τι σχέση έχεις με τον καθρέφτη και τις ατέλειες σου;

Μου πήρε καιρό να αποδεχθώ και να αγαπήσω το σώμα μου. Στο παρελθόν ήμουν πολύ αυστηρή και σκληρή με τον εαυτό μου. Με την πάροδο του χρόνου, όμως, αυτό έχει αλλάξει πολύ! Η γυμναστική μου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση. Εγώ, οι τέλειες ατέλειες μου και ο καθρέφτης μου είμαστε πλέον οι καλύτεροι φίλοι. Όλα, εξάλλου, είναι θέμα οπτικής.

Πώς αντιμετωπίζεις τον χρόνο που περνάει; Θα έκανες ποτέ πλαστική;

«Λατρεύω τον χρόνο που περνάει! Λατρεύω να μεγαλώνω. Εξάλλου, ο χρόνος είναι σοφία. Δεν με φοβίζουν οι ρυτίδες και δεν θα έκανα ποτέ πλαστική παρά μόνο αν συντρέχει λόγος υγείας» είπε χαρακτηριστικά στο Forma .

Έχεις κάνει ποτέ ψυχοθεραπεία; Τι κάνεις για να ανεβάζεις την ψυχολογία σου;

Δεν έχω κάνει ποτέ ψυχοθεραπεία, αλλά θα ήθελα πολύ να ξεκινήσω! Θέλει, όμως, να αφιερωθείς στον εαυτό σου και να δουλέψεις μαζί του όσο διαρκεί η ψυχοθεραπεία. Κάποια στιγμή, που θα βοηθήσουν οι συνθήκες , θα ξεκινήσω. Όσο για την ψυχολογία μου, όταν είναι πεσμένη, το μόνο που με θεραπεύει είναι η μουσική.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved