Λύγισε η Κουτσελίνη! Η συγκινητική συνάντησή της με τον Κώστα Ευριπιώτη στο νοσοκομείο
Showbiz

Λύγισε η Κουτσελίνη! Η συγκινητική συνάντησή της με τον Κώστα Ευριπιώτη στο νοσοκομείο

Το πρωινό της προηγούμενης Τετάρτης δεν ήταν σαν όλα τα άλλα για τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Έπρεπε να σφίξει τα δόντια, να συγκρατήσει τα δάκρυά της, να κρύψει κάτω από τα μαύρα της γυαλιά το άγχος της για το πώς θα αντικρίσει τον Κώστα Ευριπιώτη, ο οποίος από τον περασμένο Μάιο ανεβαίνει το δικό του «Γολγοθά».

Ο ηθοποιός είναι ένας από τους πιο αγαπημένους φίλους της, αλλά και συνεργάτες της στον «Πρωινό Καφέ» του ΑΝΤ1, όταν εκείνη ήταν αρχισυντάκτρια της Ελένης Μενεγάκη στα πρώτα χρόνια της πρωινής εκπομπής και εκείνος συνεργάτης δίπλα στην παρουσιάστρια.


Η περιπέτεια υγείας του πάντα χαμογελαστού ηθοποιού, που τον περασμένο Μάιο υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου από το κεφάλι και από τότε μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία, την είχε συγκλονίσει.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η espresso, ανέβαλλε το ραντεβού της μαζί του, φοβούμενη ότι θα λυγίσει... Αυτή τη φορά, όμως, δεν ήθελε να το καθυστερήσει άλλο. Στους διαδρόμους του Σπηλιοπούλειου Ιδρύματος, όπου νοσηλεύεται εδώ και λίγο καιρό ο αγαπημένος καλλιτέχνης, οι ασθενείς που την αναγνωρίζουν της σφίγγουν το χέρι. Εκείνη, κρατώντας ένα μικρό μπουκετάκι λουλούδια κατευθύνεται στο δωμάτιο του αγαπημένου φίλου της.


Αν και δεν επιτρέπονται οι επισκέψεις, παρά μόνο σε μέλη της οικογένειάς του, η Ζήνα, που νιώθει δικός του άνθρωπος, επιμένει να τον δει. Στο δωμάτιο του Κώστα βρίσκεται η σύζυγός του Βάλια Κωστοπούλου - Ευριπιώτη, η οποία αντικρίζοντας τη δημοσιογράφο πέφτει στην αγκαλιά της συγκινημένη.


Οι στιγμές που ακολουθούν, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της espresso, είναι ιδιαιτέρως φορτισμένες.

Η Ζήνα Κουτσελίνη αγκαλιάζει τον ηθοποιό. Εκείνος την κοιτάζει βαθιά μέσα στα μάτια και της ψιθυρίζει: «Η Ζήνα η Κουτσελίνη;» Εκείνη, σε μια προσπάθεια να μην κλάψει, μοιράζεται μαζί του ιστορίες από όσα έζησαν τα ένδοξα χρόνια του «Πρωινού Καφέ» στον ΑΝΤ1.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved