Ηλίας Φιλίππου: «Δεν ακούω ελληνικά»
Showbiz

Ηλίας Φιλίππου: «Δεν ακούω ελληνικά»

Έχει γράψει τραγούδια που έγιναν επιτυχίες αλλά ο ίδιος δεν ακούει ελληνικά.

Ο Ηλίας Φιλίππου σε πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε για τη μουσική που προτιμάει ενώ αποκάλυψε με τι ασχολείται αυτή την περίοδο.


Τι μουσική ακούτε;
«Δεν ακούω ελληνικά. Λατρεύω το παλιό ροκ, την παλιά ντίσκο, το έθνικ, ό,τι προέρχεται από Κούβα και κάποια άλλα που είναι πολύ ιδιαίτερα».


Τώρα τι κάνετε;
«Έκανα το «Αυτό να το θυμάσαι» του Κιάμου, που πάει πολύ καλά, το «Ζήσε εκεί που ονειρεύεσαι» του Μάκη Δημάκη, και αναλάβαμε με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο τη Μαρία Κίου. Της κάνουμε ένα ξεκίνημα και πολλά πράγματα που θα έρθουν το καλοκαίρι».


Προτιμάτε τη μουσική τού χθες ή του σήμερα;
«Του χθες. Τώρα υπάρχουν πολλοί συνθέτες που δεν ξέρουν μουσική και κάθονται στο κομπιούτερ και στήνουν το τραγούδι, αγοράζουν ήχους, ενορχηστρώσεις... Συγγνώμη, αλλά αυτό δεν είναι δημιουργία».


Αν σας ζητήσω να μου περιγράψετε τα πιστεύω σας με έναν στίχο σας, ποιον θα διαλέξετε;
«Για όλους, με εξαίρεση τη γυναίκα μου και τον γιο μου, που είναι τα πρόσωπα που έχω πάνω από μένα, είναι ο εξής: «Κι αφού βάλω σε μια τάξη τ' ασυμμάζευτα, θα σου πω αν είσαι εντάξει τώρα μάζευ' τα! Κι αν κρατάς τον χαρακτήρα τον αγύριστο, πάρ' τον δρόμο που σου πρέπει, τον αγύριστο!». Χα, χα!», λέει στην Espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved