Γιώργος Μαυρίδης: Η πρώτη φωτογραφία μετά την περιπέτεια της υγείας του!
Showbiz

Γιώργος Μαυρίδης: Η πρώτη φωτογραφία μετά την περιπέτεια της υγείας του!

Πλήρως έχει αναρρώσει πλέον ο Γιώργος Μαυρίδης μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του και πλέον απολαμβάνει την παρέα των φίλων της.

Η περιπέτεια του γνωστού παρουσιαστή ξεκίνησε όταν μπήκε στο χειρουργείο για σπονδυλοδεσία. Όλα πήγαν καλά, η εγχείρηση πέτυχε και ο Γιώργος Μαυρίδης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύτηκε, ακολουθώντας όλα τα βήματα της αποθεραπείας που του είχαν συστήσει οι θεράποντες γιατροί του.

Μόνο που λίγες μέρες μετά και ενώ βρισκόταν στο σπίτι και ανάρρωνε άρχισε να έχει φρικτούς πόνους.

Οι πόνοι δεν περνούσαν αλλά αντιθέτως γίνονταν ακόμα πιο έντονοι, τόσο που αναγκάστηκε να μιλήσει εκ νέου με τους θεράποντες ιατρούς του οι οποίοι και του συνέστησαν να επιστρέψει στο νοσοκομείο για νέο κύκλο εξετάσεων. Τελικά, οι εξετάσεις έδειξαν πως ο Γιώργος Μαυρίδης είχε προσβληθεί από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη και έπρεπε να κάνει εκ νέου εισαγωγή στο νοσοκομείο όπου και παρέμεινε για αρκετές ακόμα ημέρες.

Πλέον όμως μπορεί και πάλι να χαρεί την καθημερινότητά του, τη σκυλίτσα του τη Μόλυ και φυσικά τους φίλους και τα αγαπημένα του πρόσωπα αφού είναι μία χαρά, έχει οριστικά αφήσει πίσω του την περιπέτεια υγείας τους και απολαμβάνει κάθε μέρα που έρχεται. Μάλιστα, σήμερα ανέβασε και μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τους φίλους του να απολαμβάνει σε στέκι του στη Θεσσαλονίκη τον καφέ του, ξέγνοιαστος και χαμογελώντας ξανά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved