Δημήτρης Σταρόβας: Μας συστήνει τη μαμά και την κόρη του
Showbiz

Δημήτρης Σταρόβας: Μας συστήνει τη μαμά και την κόρη του

Ο Δημήτρης Σταρόβας είναι ένα πρόσωπο που ο κόσμος αγαπά πολύ. 

Αυτή την περίοδο τον απολαμβάνουμε τηλεοπτικά, στη θέση του κριτή στο show μεταμφιέσεων του ANT1, Your Face Sounds Familiar, αλλά παρά τις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, φροντίζει να βρίσκει χρόνο για την οικογένειά του.

Ο γνωστός καλλιτέχνης, δεν απασχολεί συχνά με τα προσωπικά του, αφού προτιμά να μοιράζεται μαζί μας στιγμιότυπα που αφορούν τα επαγγελματικά του. Την Τρίτη όμως, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία με τη μητέρα και την κόρη του.

«Επειδή στη γιορτή τους του Ευαγγελισμού έλειπα, χρωστούσα ένα καλό τραπέζι δια χειρός Δημήτρη Κοτσιβού..!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.
Δείτε την όμορφη ανάρτηση:

«Είναι φίλος. Οπως το λες. Τη φιλία δεν την κάνει η καθημερινή επαφή. Φίλος είναι κάποιος που θα σε πάρει από μόνος του να ρωτήσει αν χρειάζεσαι κάτι, πώς είσαι, αν του ζητήσεις κάτι θα είναι πάντα εκεί. Είναι άνθρωπος που λειτουργεί με το συναίσθημα και, ακόμη και να διαφωνείς σε κάποια θέματα μαζί του, στα βασικά θέματα ουσίας ξεχωρίζει. Είναι καλή πάστα ανθρώπου ο Γρηγόρης. Είναι ωραίος», έχει δηλώσει ο ίδιος πρόσφατα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved