Βάσω Λασκαράκη: Οι πρώτες δηλώσεις της μετά την αναγγελία του γάμου με τον Σουλτάτο
Showbiz

Βάσω Λασκαράκη: Οι πρώτες δηλώσεις της μετά την αναγγελία του γάμου με τον Σουλτάτο

Η Βάσω Λασκαράκη ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Λευτέρη Σουλτάτου.

Η ηθοποιός με το διαζύγιό της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, προχώρησε την ζωή της, είναι με τον Λευτέρη Σουλτάτο και αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα, να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το περασμένο Δεκέμβρη και το καλοκαίρι παντρεύεται! Ο γάμος της Βάσως και του Λευτέρη θα γίνει στα μέσα Ιουλίου σε ναό της πόλης των Χανίων, θα είναι παραδοσιακός και θα τηρεί κατά γράμμα πολλά κρητικά έθιμα.

Η αναγγελία δημοσιεύτηκε στην Εστία και αναφέρει: «Ο Ελευθέριος Σουλτάτος, κάτοικος Καβροχωρίου Μαλεβιζίου, γεννηθείς εις Ηράκλειον Κρήτης, του Μιχαήλ και της Σόνιας, το γένος Ζερβάκη και η Βασιλική Λασκαράκη, κάτοικος Καβροχωρίου Μαλεβιζίου, γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκην, του Χρήστου και της Αναστασίας, το γένος Βαμβακίδου, πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις την Κρήτην».

Μετά λοιπόν την αναγγελία του γάμου της, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό

Omikron και τόνισε ότι βρίσκεται στην πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής της! Η Βάσω είναι σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την πιο όμορφη στιγμή της ζωής της. Η Βάσω υπογράμμισε: «Αποφάσισα να είμαι καλά στη ζωή μου»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved