Δεν θα πιστεύετε τι συνδέει την Εβελίνα Παπούλια με τον Αιμιλιανό Σταματάκη! (pics)
Showbiz

Δεν θα πιστεύετε τι συνδέει την Εβελίνα Παπούλια με τον Αιμιλιανό Σταματάκη! (pics)

Την άγνωστη σχέση της με τον Αιμιλιανό Σταματάκη, σύντροφο της Μαίρης Συνατσάκη αποκαλύπτει μέσα από συνέντευξή της η Εβελίνα Παπούλια.

Η ίδια, μιλώντας για το έργο «Ο άνθρωπος που γελά» στο οποίο συνεργάζεται με τον ταλαντούχο ηθοποιό αποκάλυψε από πότε τον γνωρίζει και πώς ξεκίνησε η γνωριμία τους... Διαβάστε τι είπε...

Πες µου, Εβελίνα, τι είναι αυτό που σε κέντρισε να πεις το «ναι» στον «Ανθρωπο που γελά»;

Είναι τόσοι πολλοί οι λόγοι! Βρήκα συναρπαστικό το ίδιο το µυθιστόρηµα του Ουγκώ, βρήκα εξαιρετικά εµπνευσµένο τον τρόπο που αποφάσισε να το µεταφέρει στη σκηνή, µέσα από µια ανατρεπτική παράσταση σύγχρονου µουσικού θεάτρου, ο ταλαντούχος Θοδωρής Αµπαζής, βρήκα αληθινά γερή την οµάδα που έφτιαξε για να δώσει σάρκα και οστά στο όνειρό του αυτό. Ενα χειµαρρώδες πολιτικό ροµαντικό µυθιστόρηµα έδωσε την πρώτη ύλη στον Αµπαζή, για µια παράσταση-πρόταση που καµαρώνω ιδιαίτερα που είµαι κοµµάτι της. Ο αναπληρωτής του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου µας, Στάθη Λιβαθινού, µου έκανε µεγάλη τιµή προσκαλώντας µε να συµπράξω στη δουλειά του και δεν µπορούσα παρά να πω µε πολύ µεγάλη χαρά το «ναι» και να δώσω τον καλύτερό µου εαυτό στο κοινό στοίχηµα.

Χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως το πιο πολιτικό έργο του συγγραφέα. Και είναι, έτσι;

Είναι, ναι! Το πιο πολιτικό έργο του Ουγκώ αποκαλύπτεται µε µοναδικό τρόπο πίσω από ένα θυελλώδες ειδύλλιο. Χάρη στην ιδιοφυή γραφή του κορυφαίου Γάλλου λογοτέχνη, µια ερωτική υπόθεση µας θέτει ενώπιον της ακρότητας της εξουσίας. Μας δείχνει πόσο αποκρουστικό µπορεί να είναι το αληθινό της πρόσωπο, όταν εκφράζεται στην πιο χυδαία αλλά και απροκάλυπτη µορφή της... Και θα σου τονίσω και πάλι πόσο ζηλευτά το ανεβάζει στη σκηνή ο Αµπαζής, στηριζόµενος από µια οµάδα ταλαντούχων ηθοποιών, τραγουδιστών, χορευτών και µουσικών επί σκηνής. Θεωρώ ότι οι κρατικές σκηνές µας οφείλουν να δίνουν χώρο σε τόσο πρωτοποριακές δουλειές, που έρχονται να προτείνουν και να κεντρίσουν το κοινό, µέσα από σκληρή δουλειά και κατάθεση ψυχής.

Παίζεις πλάι στον ικανότατο Αιµιλιανό Σταµατάκη, που υποδύεται τον Γκουίνπλεν.

Είναι εξαιρετικά ταλαντούχο πλάσµα ο Αιµιλιανός και υπήρξα δασκάλα του στο Ωδείο Αθηνών. Ναι, εκείνος υποδύεται τον νεαρό αυτόν άντρα που έχει παραµορφωµένο πρόσωπο και, ως µέλος ενός θιάσου, γίνεται διάσηµος λόγω της ιδιαιτερότητάς του. Οταν τολµήσει να υψώσει το ανάστηµά του, θα βρεθεί αντιµέτωπος µε την αναλγησία των ισχυρών. Είναι συναρπαστικός ο Αιµιλιανός!

Μοιάζεις γοητευµένη από το στοίχηµα.

Είµαι αληθινά γοητευµένη, εντυπωσιασµένη µε όλο το project, γιατί δοκιµάζοµαι σε κάτι εντελώς διαφορετικό από όσα είχα κάνει ως σήµερα κυρίως, αλλά και επειδή είµαι µέλος µιας οµάδας που προτείνει κάτι καινούργιο.

∆εν είναι µιούζικαλ η παράστασή σας;

∆εν είναι µιούζικαλ, είναι µια µουσική παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστεί η µουσική και υπογραµµίζει την ουσία του έργου µε τρόπο αληθινά µοναδικό, Βασίλη.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved