Εβελίνα Παπούλια: Αποκαλύπτει αν σκοπεύει ή όχι να παντρευτεί τον αγαπημένο της!
Showbiz

Εβελίνα Παπούλια: Αποκαλύπτει αν σκοπεύει ή όχι να παντρευτεί τον αγαπημένο της!

Η Εβελίνα Παπούλια βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό σε σχέση και δείχνει πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του αγαπημένου της Σταύρου. 

Η ηρωίδα που παίζεις λέγεται Ζοζιάνα.

Η Ζοζιάνα έχει εραστή τον λόρδο Ντέιβιντ, που ερµηνεύει εξαιρετικά ο ∆αβίδ Μαλτέζε, ο οποίος είναι θαυµάσιος ηθοποιός αλλά και µουσικός. Ενώ πρέπει να παντρευτούν, δεν το κάνουν γιατί είναι και οι δύο κατά του γάµου.

Κόντρα ρόλος δηλαδή; Βγαλµένος από τη ζωή!

(Σ.σ.: γελάει δυνατά.) Κόντρα, κόντρα! Πώς τα φέρνεις, πώς τα κάνεις όλα, στο θέμα του γάμου γυρίζεις...

Μα, μου έδωσες λαβή να πιαστώ! Εξακολουθείτε να είστε κατά του γάμου εσύ και ο σύντροφός σου, Σταύρος;

Εξακολουθώ και... θα εξακολουθώ (σ.σ.: γελάει).

Είστε αντισυμβατικοί, όπως σας έχω... κόψει.

Είμαι και είμαστε αντισυμβατικοί, πράγματι. Δεν θέλουμε να χωρέσουμε τη σχέση μας σε συμβάσεις και σε ταμπέλες. Δεν μας αφορά...

Να γυρίσουμε στην παράσταση, γιατί ξέρω πως δεν είναι η αγαπημένη σου κατηγορία τα «προσωπικά».

(σ.σ.: γελάει). Η Ζοζιάνα στη διαδρομή ερωτεύεται τον Γκουίνπλεν; Ναι, ερωτεύεται τον άνθρωπο που γελά. Με το που βλέπει αυτόν τον άνθρωπο του κάτω κόσμου, αυτό το πλάσμα του τσίρκου, της κεντρίζει το ενδιαφέρον... Μην τα προδώσουμε όλα! Μπορώ να σου πω πως η Ζο-ζιάνα είναι μια δούκισσα που βαριέται πολύ εύκολα, όσο κι αν προσπαθούν όλοι να την κάνουν χαρούμενη. Πέφτει και κοιμάται μπροστά τους από πλήξη. Είναι κακομαθημένη και έχει πολλές εναλλαγές στον χαρακτήρα της: από χαρούμενη, μπορεί να εκνευριστεί απίστευτα. Διπολική προσωπικότητα, θα τη χαρακτήριζα... Οπως καταλαβαίνεις, έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ο ρόλος, όπως έχει και ενδιαφέρον ότι μοιράζεται σε πρόζα και τραγούδι. Απολαμβάνω αυτό το υπέροχο θεατρικό ταξίδι μου που θα κρατήσει μέχρι τις 26 Μαΐου έτσι έχει προγραμματιστεί.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved