Ευαγγελία Αραβανή: « Είμαι πειθαρχημένος χαρακτήρας, αυτομαστιγώνομαι και αυτοκαταπιέζομαι»
Showbiz

Ευαγγελία Αραβανή: « Είμαι πειθαρχημένος χαρακτήρας, αυτομαστιγώνομαι και αυτοκαταπιέζομαι»

Η Ευαγγελία Αραβανή παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για όλους και για όλα.

Η όμορφη παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον χαρακτήρα της αλλά και στη σχέση που έχει με την αδερφή της.

«Είμαι πολύ πειθαρχημένος χαρακτήρας, Αυτομαστιγώνομαι, αυτοκαταπιέζομαι πολλές φορές. Νοιάζομαι και φροντίζω τον άλλον πρώτα, τα δίνω όλα και δεν κοιτάζω τον εαυτό μου. Συχνά αυτή η στάση ζωής αποδεικνύεται λάθος. Τα τελευταία δύο χρόνια άρχισα να το συνειδητοποιώ πως πρέπει να φροντίζω και την Ευαγγελία κι όχι μόνο τους άλλους. Με ευχαριστούσε να είμαι περιποιητική με τους άλλους, από πολύ μικρή ηλικία. Η αδελφή μου είναι μικρότερη από μένα, τη φρόντιζα, την κανάκευα, της έκανα όλα τα χατίρια, της ετοίμαζα πάντα το πρωινό της.
Εκείνη πάντα πολύ ζιζάνιο. Θυμάμαι τον συγχωρεμένο τον πατέρα μου, τα καλοκαίρια που πηγαίναμε στη Λευκάδα να λέει:
«Την έχεις κακομάθει! Εσύ είσαι υπεύθυνη, επειδή της κάνεις όλα τα χατίρια!...».
Ίσως επειδή είχαν χωρίσει οι γονείς μας, ήθελα να την προστατεύω. Με ευχαριστούσε όμως πολύ και πάντα μου άρεσε να περιποιούμαι τους δικούς μου ανθρώπους. Η σχέση με την αδελφή μου είναι μοχαδική. Είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους στους οποίους μπορώ να εκφράσω ελεύθερα τα προβλήματά μου, να βγάλω από μέσα μου κάτι που με πονάει ή με ενοχλεί, σε όλες τις φάσεις της ζωής μου.
Εκείνη είναι πάντα εκεί για να με ακούσει. Όμως, δεν μου λέει τίποτε! Σφίγγα. Δεν ανοίγεται. Είμαστε πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες», ανέφερε στο Beaute.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved