Κωνσταντίνος Λάγκος: Έτοιμος να γίνει μπαμπάς
Showbiz

Κωνσταντίνος Λάγκος: Έτοιμος να γίνει μπαμπάς

Ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Λάγκος σε λίγο καιρό θα υποδεχθεί το πρώτο του παιδί καθώς η ζωγράφος σύντροφός του Χριστίνα είναι έγκυος. Ο ίδιος μιλά για τις νέες προοπτικές στη ζωή του...

Ο Κωνσταντίνος Λάγκος έχει περάσει στη συνείδηση των τηλεθεατών ως ο καλοκάγαθος και δίκαιος Σταύρος από τη σειρά του Mega «Κλεμμένα όνειρα» και φυσικά έχει αποδείξει εδώ και αρκετά χρόνια πως είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Τη φετινή σεζόν, ο αγαπημένος ηθοποιός απέχει από την ενεργό δράση, λόγω ενός προβλήματος υγείας που του παρουσιάστηκε. «Δυστυχώς, το πρόβλημα υγείας με ανάγκασε να μην προχωρήσω σε δύο σημαντικές για εμένα συνεργασίες. Τώρα αναρρώνω και βλέπουμε», λέει ο ίδιος στη Realnews. Δεν στενοχωριέται καθόλου, όμως, γιατί θα έχει όλο τον χρόνο για να προετοιμαστεί ώστε να υποδεχθεί το πρώτο του παιδί, μιας και η σύντροφός του Χριστίνα Μπλανάρου είναι έγκυος.

«Είμαι έτοιμος να γίνω μπαμπάς. Πολύ», παραδέχεται ο ηθοποιός. Παρότι το ζευγάρι είναι μαζί πάνω από 13 χρόνια, δεν παντρεύτηκε ποτέ και, παρά τις ευχάριστες εξελίξεις στη ζωή του, δεν κάνει σχέδια για γάμο. «Απλώς δεν έχει προκύψει. Δεν το αποφεύγουμε ή κάτι τέτοιο». Πάντως, όνειρο του Κ. Λάγκου είναι μια πολυμελής οικογένεια. Όμως, ο ίδιος σημειώνει: «Αν ήταν στο χέρι μας, θα είχαμε μια μεγάλη οικογένεια. Αλλά, όπως όλοι ξέρουμε, η ζωή έχει έναν τρόπο να αλλάζει διαρκώς τα όποια σχέδια». Η ισορροπία δείχνει να είναι το ζητούμενο στη ζωή του Κωνσταντίνου Λάγκου, μιας και στην ερώτηση για το πώς γίνεται να συμβιώνουν τόσα χρόνια αρμονικά δύο καλλιτέχνες, όπως είναι ο ίδιος και η ζωγράφος σύντροφός του Χριστίνα, απαντά: «Νομίζω ότι χρειάζεται μια καλή ισορροπία φιλοδοξίας και αγάπης όταν ένα ζευγάρι είναι στον ίδιο επαγγελματικό χώρο».

Στο παρελθόν ο ηθοποιός είχε εκμυστηρευτεί πως έχει απατήσει και έχει απατηθεί από τη σύντροφό του. Πώς κατάφερε, αλήθεια, να προχωρήσει σε μια τέτοια σχέση και μάλιστα τώρα να ετοιμάζονται να δημιουργήσουν οικογένεια όταν, έστω και για λίγο, χάθηκε η εμπιστοσύνη ανάμεσά τους; «Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Σαφώς κλονίζει την εμπιστοσύνη, αλλά νομίζω ότι είναι πολύ χειρότερο να μένει κρυφό, γιατί τα πράγματα θα χειροτερέψουν και αργά ή γρήγορα θα έρθει η οριστική διάλυση. Εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα ο άνθρωπος, οπότε δεν έχει σημασία ούτως ή άλλως». Αν χρειαζόταν ο Κωνσταντίνος Λάγκος να επιλέξει ανάμεσα στο θέατρο, στην τηλεόραση ή στον κινηματογράφο, δεν θα είχε κανέναν ενδοιασμό, αφού έχει μεγάλη αδυναμία στο σελιλόιντ: «Η μεγάλη μου αγάπη πάντα ήταν ο κινηματογράφος. Χωρίς βέβαια να μειώνω τα υπόλοιπα, απλώς έχει και μια βιωματική σημασία για εμένα».

Όσο για την άνιση κατάσταση ανάμεσα σε μυθοπλασία και ριάλιτι παιχνίδια, τα οποία υπερτερούν στον τηλεοπτικό αέρα, ο ηθοποιός σχολιάζει: «Καταλαβαίνω φυσικά ότι είναι πολύ πιο εύκολη διαδικασία η παραγωγή και η προώθηση μιας ριάλιτι εκπομπής. Από τη δική μου σκοπιά, όμως, χάνουμε την ευκαιρία να δούμε καινούργια πράγματα, νέες φωνές στη μυθοπλασία. Ας μην ξεχνάμε ότι στο παρελθόν έχουν υπάρξει αξιόλογες προτάσεις που με ένα αντίστοιχο σημερινό καθεστώς θα χάνονταν κι αυτές».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved