Κατερίνα Καινούργιου: «Το GNTM είχε αγένεια και αυθάδεια, δεν μου άρεσε καθόλου»
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: «Το GNTM είχε αγένεια και αυθάδεια, δεν μου άρεσε καθόλου»

Για όλους και για όλα μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό περιοδικό.

Η όμορφη παρουσιάστρια, μίλησε για την εκπομπή της, για το αν θα την πείραζε να έχει συμπαρουσιαστή αλλά σχολίασε και το GNTM.

Είσαι εδώ και αρκετές σεζόν κεντρική παρουσιάστρια. Εάν έκρινες ότι χρειαζόταν θα μοιραζόσουν τη θέση σου με έναν συμπαρουσιαστή;

«Στην παρούσα φάση δεν νομίζω ότι το έχω ανάγκη και σου το λέω χωρίς ίχνος έπαρσης αυτό. Αν χρειαζόταν ναι, θα το έκανα και θα το έκανα με κάποιον που θα πίστευα πως ταίριαζα πολύ. Όχι με κάποιο πρόσωπο που θα με πήγαινε πίσω».

Τι παρακολουθείς στην τηλεόραση;

«Έβλεπα πολύ «Project Runway» στο OPEN, ήταν ένα εξαιρετικά καλοδουλεμένο project. Βλέπω «Ου φονεύσεις» του Πάνου Κοκκινόπουλου και βλέπω και πολύ Netflix. Σειρές και ντοκιμαντέρ».

Ριάλιτι βλέπεις;

«Όχι, καθόλου, τα έχω βαρεθεί. Διαφωνώ με το τόσο έντονο στοιχείο του ριάλιτι στα προγράμματα. Μου αρέσει η ευγένεια στην τηλεόραση. Όταν βλέπω παρουσιαστές ή προγράμματα που εμπεριέχουν αυθάδεια και αγένεια αλλάζω κανάλι».

Ποια προγράμματα είχαν αυτά τα στοιχεία που μου ανέφερες;

«Το Next Top Model. Δεν μου άρεσε. Ενώ μου άρεσε πολύ η επιτροπή, δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που συμπεριφέρονται οι συμμετέχουσες», είπε στο TV Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved