Milo Parker: Ο πρωταγωνιστής των «Durrels» μιλά για την Κέρκυρα και τον Αλέξη Γεωργούλη
Showbiz

Milo Parker: Ο πρωταγωνιστής των «Durrels» μιλά για την Κέρκυρα και τον Αλέξη Γεωργούλη

Ο 16χρονος, πλέον, Milo Parker και πρωταγωνιστής της σειράς «The Durells», μίλησε σε γνωστό περιοδικό για την Κέρκυρα, τον Αλέξη Γεωργούλη και τον Γιώργο Καραμίχο.

Η σειρά «The Durells», που προβάλλεται από την Cosmote TV, βασίζεται στα τρία αυτοβιογραφικά βιβλία που έχει γράψει ο ίδιος ο Gerald Durell, όταν τη δεκαετία του 1930 η χήρα μητέρα του αποφάσισε να μετακομίσει όλη η οικογένεια (τρία αγόρια και ένα κορίτσι) από το Μπόρνμουθ στην Κέρκυρα, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

Μπορείς να μου πεις το πιο παράξενο που έχει συμβεί κατά τη διάρκεια του γυρίσματος;

Είναι τόσα πολλά... Τα περισσότερα έχουν να κάνουν με τα ζώα. Είναι μια ιστορία που μου αρέσει πολύ και συνέβη στην πρώτη σεζόν του σίριαλ. Γυρίζαμε μια σκηνή όπου κρατούσα ένα κουτί κονσέρβας στο οποία είχα ρίξει χώμα. Ο πελεκάνος νόμιζε πως είχε φαγητό και άρχισε να με τσιμπά στον ώμο. Σε μια άλλη σκηνή, στην ταράτσα του σπιτιού, είχε στην αγκαλιά μου μια κατσίκα, που κάποια στιγμή με κατουρούσε! Είχα στη τσέπη μου το κινητό, το οποίο έγινε μούσκεμα.

Αλλά δεν τα φοβάσαι...

Όχι, όχι καθόλου! Είναι φανταστικά ζώα και τα περιποιούμαστε με πολλή φροντίδα. Πρέπει να τονίσω πως από την πρώτη ημέρα είχαμε εκπαιδευτές ζώων στο σετ, οπότε δεν διατρέχουμε κανένα κίνδυνο, ούτε εμείς ούτε και τα ζώα. Μη σου πω ότι τα ζώα τα φροντίζουν περισσότερο από εμάς! (Γέλια) Είχαμε αστείες στιγμές με όλα αυτά τα ζώα.

Ας μιλήσουμε λίγο για την Κέρκυρα. Σε αναγνωρίζουν οι κάτοικοι του νησιού;

Ναι! Έχουμε γίνει πολύ δημοφιλείς στο νησί. Μου αρέσει πολύ η συνεργασία με τους ντόπιους και το γεγονός πως κι εκείνοι το απολαμβάνουν.

Πώς θα περιέγραφες τη συνεργασία σου με τον Αλέξη Γεωργούλη και Γιώργο Καραμίχο που συμπρωταγωνιστούν στη σειρά;

Είναι φανταστικοί ηθοποιοί, υπέροχοι άνθρωποι. Είναι ευχαρίστηση να δουλεύεις με τέτοιους ανθρώπους. Η παραγωγή είχε φροντίσει να μας φέρει κοντά από τις πρόβες, οπότε δέσαμε από την πρώτη στιγμή των γυρισμάτων, είπε στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved