Ηλιάδη: Αυτή είναι η πρώτη αντίδρασή της μετά τις δηλώσεις της μητέρας του Σάββα Γκέντσογλου!
Showbiz

Ηλιάδη: Αυτή είναι η πρώτη αντίδρασή της μετά τις δηλώσεις της μητέρας του Σάββα Γκέντσογλου!

Μετά τις δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη περί απιστίας του Σάββα Γκέντσογλου, ο ποδοσφαιριστής απάντησε, αλλά και η μητέρα του τα έχωσε στην πρώην «νύφη» της!

Η τραγουδίστρια πριν λίγες μέρες είχε πει: «Με τον Σάββα χωρίσαμε εδώ και δύο μήνες. Γνώριζα αρκετούς μήνες πως είχαν σχέση με τη Βίκυ Κάβουρα».

Η Βίκυ Κάβουρα, όπως σας είχαμε ενημερώσει, ξεκαθάρισε μέσα από την εκπομπή «Έλα χαμογέλα»: «Αν σχολιάσω το θέμα θα μπλέξω σε καταστάσεις που δεν καταλαβαίνω ποιο σκοπό εξυπηρετούν. Ενημερωτικά όμως να σου πω ότι είμαι ο χαρακτήρας που αν συνειδητοποιούσα ότι είμαστε δυο γυναίκες και ένας άντρας στην ίδια σχέση, θα έπαιρνα αυτή τη γυναίκα και θα βγαίναμε να τα πούμε και να τα βρούμε. Αγαπώ τις γυναίκες και δεν θα πλήγωνα καμία. Με τους άντρες μπορώ να είμαι πιο σκληρή».

Ο Σάββας Γκέντσογλου απάντησε μέσα από το Πρωινό: «Αυτή τη στιγμή δε θέλω να πω κάτι. Όλα αυτά που γράφονται και λέγονται έχουν δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα πια στη δουλειά μου. Θα ήθελα απλά να αφήσω να περάσει. Ας πει ότι θέλει η Αγγελική. Ευχαριστώ όπως και να έχει…»

Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής δημοσίευσε και ένα μήνυμα όλο νόημα στο instagram του γράφοντας: «Εάν είσαι αρκετά τυχερός ποτέ, να βρεις μια γυναίκα που είναι απελπιστικά ρομαντική με βρώμικο μυαλό, να την κρατήσεις. Γιατί αυτή θα είναι δικιάς σου στις 2 το πρωί και στις 2 το μεσημέρι. Αυτή θα σε φιλήσει εκεί που πονάς για όσο πονάς. Αυτή δεν ξέρει μόνο πώς να σε ανάψει αλλά και πώς να σε περιποιηθεί σωστά, είναι κάποια που αξίζει και λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο»!

Αφού έγιναν όλα αυτά, στη συνέχεια η μητέρα του Σάββα, η κυρία Κυριακή με δηλώσεις της σε εβδομαδιαίο περιοδικό τα έχωσε στην Αγγελική Ηλιάδη. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day μετέφερε τα εξής: «Μιλήσαμε με το περιβάλλον της Αγγελικής Ηλιάδη για να έχουμε μια απάντηση, η οποία θέλει πια να μιλάει μέσω του δικηγόρου της, για αυτό δεν θα δείτε πουθενά δική της δήλωση. Ωστόσο πολύ κοντινός της άνθρωπος μας είπε ότι έχει στενοχωρηθεί πολύ και εκείνη και η οικογένειά της και ο πατέρας της που έχει ένα πρόβλημα υγείας. Θέλει να ξεμπερδεύει με όλο αυτό και να προχωρήσει και δεν θέλει συνέχεια να ανακυκλώνει. Σε σχέση με την πεθερά της, είπε ότι πέντε χρόνια που είναι το παιδί δεν πήγε ποτέ στο σπίτι της να το δει. Μόνο όταν το πήγαινε ο Σάββας στο χωριό. Αυτό λέει η πλευρά της Αγγελικής Ηλιάδη».

Και μπορεί μέχρι χθες το απόγευμα να μην είχε απαντήσει η Αγγελική, όμως δημοσίευσε μία φωτογραφία της στο instagram της από την περίοδο που ήταν έγκυος και μεταξύ άλλων τόνισε: «Εστιάστε στο καλό ... στην ευλογία που έχετε στη ζωή σας ... στην οικογένειά σας ... κρατήστε μακριά την αρνητικότητα! Όσο περισσότερο αγαπάτε τον εαυτό σας ... τόσο λιγότερες ανοησίες θα ανεχθείτε»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved