Πού είναι και τι κάνει σήμερα η Άντα Λιβιτσάνου;
Showbiz

Πού είναι και τι κάνει σήμερα η Άντα Λιβιτσάνου;

Ροκ, ασυμβίβαστη, χιουμορίστα, ηθοποιός, τραγουδίστρια και τέλεια ζαχαροπλάστισσα.

Ολα αυτά μαζί είναι η Αντα Λιβιτσάνου, η οποία λατρεύει τις αλλαγές όχι μόνο στα μαλλιά της -τα οποία έχει βάψει σε όλα τα χρώματα-, αλλά και στη ζωή. Μετά την τελευταία εμφάνισή της στα «Κλεμμένα όνειρα» πριν από έξι χρόνια, άφησε την τηλεόραση και σήμερα είναι μια ευτυχισμένη σύζυγος με δικό της ζαχαροπλαστείο, με ονειρικά γλυκά που φτιάχνει η ίδια με... βέρα στο δεξί!

Με καταγωγή από τη Λευκάδα, η ηθοποιός γεννήθηκε στις 23 Ιουλίου 1979 στην Αθήνα και μεγάλωσε με Αγγλίδα babysitter στη Βούλα. Το όνομά της δεν είναι υποκοριστικό. Ετσι έλεγαν την Ιταλίδα γιαγιά της!

Είναι το μοναχοπαίδι από τον πρώτο γάμο του μπαμπά της, ο οποίος ξαναπαντρεύτηκε και της χάρισε τρία αδέλφια, με τα οποία είναι πολύ αγαπημένη. Από μικρή ονειρευόταν να γίνει ηθοποιός ή κτηνίατρος. Τελικά ακολούθησε το πρώτο, ωστόσο η αγάπη της για τα ζωάκια την έκανε ενεργή φιλόζωο και «μαμά» τριών αδέσποτων σκυλιών.

«Για μένα, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, κάθε μέρα τάιζα ή μάζευα αδέσποτα. Το τι γατιά, σκυλιά, χελώνες, πουλιά έχω πάει στη μητέρα μου, ούτε που θυμάμαι. Εύχομαι όλοι να νιώσετε τη μαγεία της επικοινωνίας με ένα τετράποδο. Αν δεν μπορείτε να το κρατήσετε μέσα στο σπίτι σας, μπορείτε να βάζετε φαγητό ή νερό έξω από την πόρτα σας» ανέφερε σε συνέντευξή της.


Σε ηλικία μόλις 12 ετών, όπως αναφέρει η espresso, εκδήλωσε την επιθυμία να μπει στην κουζίνα και να μαγειρέψει το φαγητό της ημέρας! Εκτοτε, με τη βοήθεια της μητέρας της και της γιαγιάς της, μυήθηκε στον κόσμο της γεύσης. Στην εφηβεία ήταν πλέον αρκετά έμπειρη με μια στοίβα βιβλίων μαγειρικής στο δωμάτιό της.


Στη διαδρομή, η ζάχαρη, τα παντεσπάνια, οι τάρτες και οι τούρτες κέρδισαν τις... κατσαρόλες και η Αντα Λιβιτσάνου στράφηκε στα γλυκά.

«Η αγάπη μου για τα γλυκά με ακολουθεί πολλά χρόνια. Οι συνταγές μου με έχουν κρατήσει ξύπνια αρκετές νύχτες και η χαρά τού να τα κατασκευάζω και να προσφέρω ήταν πάντα μεγάλο και κρυφό όνειρο» ανέφερε σε δηλώσεις της.

Στα χρόνια του σχολείου πήδαγε από το παράθυρο την ώρα που οι γονείς της κοιμούνταν και πήγαινε με την κολλητή της στη Γλυφάδα για να ακούσουν ροκ σε τοπικά μπαράκια. Οι γονείς της εξαρχής δεν ενθουσιάστηκαν με την απόφαση να γίνει θεατρίνα και η μητέρα της στη γ΄ λυκείου την παρότρυνε να δώσει πανελλήνιες και παράλληλα εξετάσεις σε δραματική σχολή.

Τελικά, έγιναν όλα όπως τα ήθελε η κόρη της! Αποφοίτησε το 2000 από την Ανώτερη Δραματική Σχολή ΚΕΑ της Μαρίας - Μπέλλου Σανικοπούλου και εκτός από την αγάπη της για το θέατρο, ξεδίπλωσε και το ταλέντο της στο τραγούδι. Εκανε μαθήματα φωνητικής με την Τζούλι Μασίνο και όταν ένιωσε έτοιμη, δημιούργησε τη δική της μπάντα, αρχικά τους Κρεσέντο και μετά τους Volt, κάνοντας σπουδαίες συνεργασίες με τον συνθέτη Γιώργο Σπανό και επιλεγμένες εμφανίσεις με τον Γιώργο Κατσαρό, τον Μίμη Πλέσσα και τον Ησαΐα Ματιάμπα. «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς μουσική, είναι κομμάτι της ζωής μου» έχει δηλώσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved