Ευαγγελία Συριοπούλου: «Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους τηλεθεατές»
Showbiz

Ευαγγελία Συριοπούλου: «Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους τηλεθεατές»

Είναι όμορφη, ταλαντούχα και κάθε βράδυ στις 20.00 μας... βάζει, στη θέση μας μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Η Ευαγγελία Συριοπούλου, μία από τις πιο αγαπημένες παρουσίες της κωμικής σειράς «Έλα στη Θέση μου», μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή της για την εικόνα της τηλεόρασης σήμερα, αν η σειρά έχει πάρει παράταση αλλά και πώς αποδεικνύει πως εκτός από πολύ όμορφη γυναίκα είναι και ταλαντούχα.


Τελικά, η σειρά θα συνεχιστεί και για 4η σεζόν; «Όλοι θέλουμε να συνεχιστεί, γιατί πρόκειται για μία σειρά που τρία χρόνια τώρα την έχει αγαπήσει πολύ ο κόσμος, και μας το δείχνει καθημερινά. Πραγματικά, θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους τηλεθεατές που μας έχουν στηρίξει τόσο πολύ».


Έχεις δηλώσει ότι θα ήσουν θετική να συνεχίσετε ακόμη μία χρονιά. Δεν κάνεις δεύτερες σκέψεις; «Βέβαια, είμαι θετική. Εχουμε μια τέλεια συνεργασία και ο κόσμος μας έχει δείξει ότι η σειρά δεν έχει κάνει ακόμα τον κύκλο της»


Τι αγαπάς στην τηλεόραση και με τι κριτήρια επιλέγεις τις συνεργασίες σου; Έχεις μετανιώσει ποτέ για κάποια από αυτές;
«Αγαπώ πολύ τη δύναμη που έχει η τηλεόραση, της χρωστώ ότι με έκανε γνωστή στον κόσμο και πλέον με ακολουθεί όλο αυτό το κοινό στο θέατρο. Για να επιλέξω μία δουλειά στην τηλεόραση εννοείται ότι τα κριτήρια είναι οι συνάδελφοι μου, οι συνεργάτες και το σενάριο. Δεν μετανιώνω για καμία συνεργασία διότι έχω μάθει αρκετά και έχω γίνει καλύτερη στη δουλειά μου»

Θεωρείς ότι η εμφάνιση είναι εφόδιο για να ανοίξουν οι πόρτες ή εμπόδιο, αφού καλείσαι να αποδείξεις τι αξίζεις;
«Όπως έχω πει, η εμφάνιση μπορεί να είναι το εισιτήριο, δεν είναι όμως το διαβατήριο. Αυτό που μετράει είναι η διάρκεια και αυτό δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση. Χρειάζεται σκληρή δουλειά, ταλέντο, διάβασμα και να είσαι καλός συνάδελφος. Η δουλειά μας είναι σκληρή, πάντα πρέπει να αποδεικνύεις ότι είσαι καλός, να δίνεις όλο σου τον εαυτό, όλο σου το είναι, διότι έχεις το κοινό απέναντι σου έτοιμο να σε κρίνει», λέει η ηθοποιός στο Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved