Σταύρος Σβήγκος-Ελένη Αϊβαλή: Η επέτειος ενός χρόνου γάμου και η ευτυχία με τον γιο τους!
Showbiz

Σταύρος Σβήγκος-Ελένη Αϊβαλή: Η επέτειος ενός χρόνου γάμου και η ευτυχία με τον γιο τους!

Οι Σταύρος Σβήγκος και η Ελένη Αϊβαλή, παρά τις αυξηµένες επαγγελµατικές αλλά και οικογενειακές υποχρεώσεις τους, προσπαθούν να ξεκλέβουν χρόνο για τη σχέση τους, κάτι που τους ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Ο Σταύρος και η Ελένη πρόσφατα έκλεισαν έναν χρόνο γάµου και ζουν την απόλυτη ευτυχία που ενισχύθηκε από την άφιξη του γιου τους τον περασµένο Μάιο.

«Είναι πραγµατικά υπέροχο, αλλά πολύ δύσκολο. Παίζεις µε το “εγώ” σου κάθε µέρα, κάθε λεπτό», είχε παραδεχτεί σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Σταύρος Σβήγκος και τόνισε: «Πλέον δεν είσαι µόνος. Εµείς είχαµε µια ιδιαίτερη περίπτωση µε τον µικρό, έµεινε λίγο καιρό στην εντατική… Αλλά ο κύριος είναι φοβερός. Αρχικά το κοιτάς και λες “α, αυτό είναι το παιδί µας’’. Κλαίει, κοιτάς και πάλι, µωρό είναι θα κλαίει, τι να θέλει άραγε; Μάλλον να φάει; Να δοκιµάσουµε να φάει, να αλλάξει… Ε, µετά καταλαβαίνεις το κάθε κλάµα».

Η Ελένη ασχολείται µε τη φωτογραφία και µε το προσωπικό της blog, ωστόσο τις περισσότερες ώρες της ηµέρας τις περνάει µε τον µικρό της πρίγκιπα, ο οποίος της έχει πάρει τα µυαλά. Οσο για τον ηθοποιό, φέτος, σύμφωνα με τη Realnews, πρωταγωνιστούσε µέχρι πρόσφατα στην παράσταση «∆ύο θεοί» στο θέατρο «Ροές», σε σκηνοθεσία Λένου Χρηστίδη, ενώ συνεχίζει να υποδύεται τον Τρελλαντώνη στην οµότιτλη παράσταση κάθε Σάββατο και Κυριακή στο «Βέµπο». Πληροφορίες µας τον θέλουν να έχει κλείσει για τον επόµενο χειµώνα στο έργο «Ψύλλοι στα αυτιά» που θα ανεβάσει στο θέατρο «Μουσούρη», ο Πέτρος Φιλιππίδης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved