Δούκα-Χατζηαντωνάς: Κοινή δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό
Showbiz

Δούκα-Χατζηαντωνάς: Κοινή δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό

Η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις και αυτός είναι ο λόγος που έχουμε να τους δούμε αρκετό καιρό.

Αυτή τη φορά, το ζευγάρι έδωσε το «παρόν» στην εκδήλωση Creaid και πόζαρε αγκαλιασμένο στον φωτογραφικό φακό.

Η ηθοποιός και ο σύντροφός της σε κάθε τους εμφάνιση δείχνουν όλο και πιο ερωτευμένοι. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μια κορούλα, η οποία έχει γίνει η προτεραιότητά τους, αφού από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο τους άλλαξε τη ζωή.

Η Ζέτα Δούκα είχε πει σε συνέντευξή της για τον Μιχάλη Χατζηαντωνά: «Κατάλαβα ότι με αυτόν τον άνθρωπο έχω απίστευτη ψυχική και πνευματική χημεία. Ήρθαν όλα τόσο απλά, χωρίς να χρειαστεί να προσπαθήσω. Αυτό για εμένα ήταν ένα τεράστιο μάθημα, γιατί μέχρι τότε, πίστευα ότι χρειάζεται να κοπιάσεις για να πετύχει τους στόχους σου. Τελικά, στη ζωή μας πρέπει να αφήνουμε και κάποια πράγματα να έρχονται φυσικά. Και αν συμβούν, ήταν για να συμβούν. Αν όχι, τότε κάποιος λόγος θα υπάρχει», ενώ για τον γάμο είχε εξηγήσει: «Είμαστε και οι δύο πολύ μακριά από την έννοια του παραδοσιακού γάμου, ο οποίος θεωρώ ότι δεν έχει και πραγματικό λόγο ύπαρξης. Αν αποφασίσουμε να κάνουμε κάτι που θα μας κατοχυρώσει νομικά, κλίνουμε περισσότερο προς το σύμφωνο συμβίωσης. Έτσι κι αλλιώς, το μυαλό και η καρδιά δεν χωράνε σε χαρτιά. Άλλωστε με τον Μιχάλη μας δένουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα από υπογραφές και τυπικές τελετές».

Πηγή φωτογραφιών: ndp

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved