Νίκος Μουτσινάς: «Είμαι ήρεμος. Να, αυτό είμαι: Ήρεμος»
Showbiz

Νίκος Μουτσινάς: «Είμαι ήρεμος. Να, αυτό είμαι: Ήρεμος»

Φέτος έχει καταφέρει να κάνει τη μεγαλύτερη τηλεοπτική επιτυχία.

O Νίκος Μουτσινάς με την εκπομπή «Για την παρέα» έχει τρελάνει τα μηχανάκια της τηλεθέασης και πάει από το καλό στο καλύτερο. Ο παρουσιαστής σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρθηκε στο restart που έχει κάνει και πόσο συχνά λέει «συγγνώμη».


Υπάρχει κάτι που να φοβάσαι σήμερα;
«Μπα, όχι. Τίποτα. Όχι πως είμαι ατρόμητος. Απλώς, βάζω τους στόχους μου, προσπαθώ να κάνω αυτά που θέλω, χωρίς να φοβάμαι»


Άλλαξες…
«Έχω κάνει «δουλειά», το ‘χω προσπαθήσει… Έχω κάνει επανεκκίνηση, έχω κάνει restart. Και, χαίρομαι, που όλο αυτό αποτυπώνεται προς τα έξω. Μου είπες, προηγουμένως, για «επιτυχία». Δεν είναι τυχαίο ότι όλο αυτό, στο θέατρο, στην τηλεόραση με την εκπομπή, συνέβη τη δεδομένη στιγμή. Είμαι ήρεμος. Να, αυτό είμαι: Ήρεμος»


Με όλα;
«Τσινάω μόνο όταν ξεπερνιούνται τα όρια. Γιατί βάζω όρια! Σε όλων των ειδών τις σχέσεις – επαγγελματικές, προσωπικές, φιλικές»


Τουλάχιστον δεν έχεις θέματα στις «συγνώμες»…
«Ναι, τη λέω τη «συγνώμη». Τώρα πια πιο συνειδητά. Γιατί, μέσα στα χρόνια, είχα αναπτύξει έναν μηχανισμό -«καθικοποίηση» λέγεται- που μιλούσα με τέτοιο τρόπο στον άλλον, ώστε να τον κάνω να αισθανθεί ότι φταίει. Δυστυχώς. Θέλω να το αποβάλω κι αυτό, αλλά μάλλον έχει καταγραφεί στον εγκέφαλό μου ως «ταλέντο» (γελάει). Οπότε, μπορεί να τρελαίνω μερικές φορές τους ανθρώπους. Αλλά, ναι, και «συγνώμη» λέω και «μπράβο» λέω – δεν τα τσιγκουνεύομαι. Και στον εαυτό μου και στους άλλους. Θεωρώ τον εαυτό μου γενναιόδωρο, αλλά όχι Χριστό», λέει στο Down Town Κύπρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved