Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Η συγκλονιστική περιγραφή του 21χρονου μοντέλου για τη ζωή στη φυλακή
Showbiz

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Η συγκλονιστική περιγραφή του 21χρονου μοντέλου για τη ζωή στη φυλακή

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου μίλησε στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, Αυτοψία και μεταξύ άλλων περιέγραψε όσα βίωσε 17 ολόκληρους μήνες στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ, κατηγορούμενη για μεταφορά 2,6 κιλών κοκαΐνης.

Το 21χρονο μοντέλο περιέγραψε καρέ καρέ όσα έζησε στη φυλακή.

Η Ειρήνη είπε: «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα πάω εγώ στη φυλακή, με πατέρα αστυνομικό. Φόβο, στεναχώρια και είχα κλειστεί στον εαυτό μου. Μπαίνω στη φυλακή και με ρωτάνε κάποια πράγματα, αν έχω τατουάζ, αν έχω χαρακωθεί και γενικά ιατρικά θέματα. Με έγδυσαν και φόρεσα πράσινο παντελόνι και κίτρινο πουκαμισάκι, που ήταν τα ρούχα της φυλακής. Μετά μου έκαναν εξετάσεις. Μου έδωσαν τα απαραίτητα για το κελί και εκεί πρέπει να είναι όλα στην εντέλεια. Όλες ορμήσανε πάνω μου στο κελί και έλεγαν το μοντέλο και το μοντέλο. Τι να πω εγώ με τα αγγλικά τα μισά; Με υποδέχτηκαν με περιέργεια.»!

Και πρόσθεσε: «Κοιμόμουν πάνω σε ξύλο, σιγά σιγά μάθαινα κινέζικα. Εκεί είναι σαν στρατός, υπάρχει προσοχή μεταβολή και δεν τα είχα ξαναδεί, λέω στρατός είναι; Αν δεν ακολουθήσεις της οδηγίες θα έχει τιμωρία, η δεν θα σου δώσουν τα λεφτά που δουλεύεις, η δεν σου δώσουν να φας. Ένιωσα τρόμο και φόβο το πρώτο βράδυ, θυμήθηκα τους γονείς μου και τον αδελφό μου. Λύγιζα και δεν μπορούσα να κρατηθώ. Έκαναν τον Πέτρο θεό και πέταξα τους γονείς μου κάτω και τους πατούσα. Υπήρχε τεράστιος ανταγωνισμός. Είχα δει τα πάντα. Να έρχονται στη μούρη μου μπροστά και να μου λένε: "Τι θέλεις; Πες μου τι θέλεις; Θέλεις να σε χτυπήσω ; Και με βρίζανε. Ξεχώριζα και δεν ήμουν άτομο που θα κάνω καυγά. Δεν υπάρχουν φίλοι μέσα στη φυλακή. Ένιωσα μια κοπέλα πιο κοντά μου.».

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved