Έλενα Τσαβαλιά: «Με τον Μάρκο έχουμε περάσει δια πυρός και σιδήρου»
Showbiz

Έλενα Τσαβαλιά: «Με τον Μάρκο έχουμε περάσει δια πυρός και σιδήρου»

Η Έλενα Τσαβαλιά αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει περάσει με τον Μάρκο Σεφερλή

Η ηθοποιός εξήγησε πώς η διαδρομή για να φτάσουν μέχρι εδώ δεν ήταν καθόλου εύκολη. Μάλιστα, τόνισε πώς όλα τα έχουν καταφέρει μόνοι τους, χωρίς να έχουν βοήθεια από κάπου και γι' αυτό νιώθει περήφανη.

Είναι πολυτέλεια να μπορείς να παίζεις στο θέατρο τη στιγμή που το θέλεις και όταν δεν θέλεις να αφιερώνεις το χρόνο σου εκεί που επιθυμείς, χωρίς το άγχος και την ανησυχία για το αν θα βρεις δουλεία «αύριο»;

«Σαφέστατα είναι τεράστια πολυτέλεια. Για να έχω την πολυτέλεια αυτή, για να μπορεί ο Μάρκος να κάνει μια δουλειά με την οποία εμένα θα μου δίνει την πολυτέλεια να δουλέψω ή να μη δουλέψω κατά βούληση και να κάνω ότι άλλο έχω στο κεφάλι μου ή θέλω, έχουμε περάσει δια πυρός και σιδήρου. Δεν ξεκινήσαμε και είχα την πολυτέλεια να δουλεύω το χειμώνα και αν μη δουλεύω το καλοκάιρι. Δουλεύαμε χειμώνα καλοκαίρι, 7 μέρες την εβδομάδα. Δουλεύαμε στην Αθήνα και στα ρεπό μας πηγαίναμε στην επαρχία και παίζαμε πάλι. Δουλεύαμε χωρίς σταματημό για την διπλές παραστάσεις, κάθε μέρα. Έχουμε δουλέχει με τον Χάρη μωρό, να τον παίρνουμε μαζί μας, στα χιόνια, στις βροχές, σε ταξίδια πολύωρα, να τον ταϊζω και να τον αλλάζω μέσα στο αυτοκίνητο, να οδηγώ ταυτόχρονα, να φορτώνω και να ξεφορτώνω στα ξενοδοχεία τα πράγματα μας, να παίζουμε δυο παραστάσεις και να ξεφορτώνω τα πράγματα για την επόμενη πιάτσα. Δεν μας χαρίστηκε τίποτα, δεν βρήκαμε τίποτα έτοιμο. Έχουμε κάνει πολλά πράγματα με πάρα πολύ δουλειά, με πάρα πολύ κόπο και είμαι πολύ περήφανη για όλα αυτά»

Το γεγονός ότι είσαι η σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή θεωρείς ότι σου έκλεισε καλλιτεχνικές «πόρτες»;

«Δεν με ενδιέφεραν και ποτέ... Δεν ξέρω αν τις έκλεισε. Αν κάποιες πόρτες έκλεισαν, γιατί ευθέως δεν μου το έχει πει κανείς, δεν με νοιάζει, δεν με αφορούσαν και δεν με αφορούν οι «πόρτες» αυτές. Ομολογώ ότι δεν μου γίνονταν προτάσεις εύκολα, ενδεχομένως γιατί με είχαν ταυτίσει με τον Μάρκο, αλλά δεν το θεωρώ κακό, δεν με ενοχλεί καθόλου, δεν με πειράζει, είναι τιμή και καμάρι μου»

Αναφορικά με το κόστος στην καριέρα σου;

«Δεν ήμουν ποτέ η καριερίστα, ο άνθρωπος που ζει, αναπνέει και υπάρχει μόνο και μονό για να δουλεύει και να είναι στα φώτα, για να τον βλέπουν οι άλλοι. Αγαπώ τη δουλειά μου, με κάνει και περνάω πάρα πολύ ωραία, αλλά μέχρι εκεί. Υπάρχω και χωρίς τη δουλειά αυτή. Είμαι πολύ ευτυχισμένη με αυτά που έχω κάνει, ακόμα κι αν δεν βρίσκομαι στην τηλεόραση ή στο «σανίδι». Δεν έχω απωθημένα ή όνειρα που δεν έχω πραγματοποιήσει συνήθως ό,τι βάζω στο κεφάλι μου το πετυχαίνω, έχω πείσμα για να κάνω αυτά που θέλω πραγματικότητα» αποκάλυψε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved