Η «Le Figaro» έγραψε για την Κατερίνα Ντούσκα
Showbiz

Η «Le Figaro» έγραψε για την Κατερίνα Ντούσκα

Μπορεί στην Ελλάδα, η Κατερίνα Ντούσκα να μην ήταν γνωστή και όταν ακούστηκε το όνομά της για την εκπροσώπηση της χώρας μας στην Eurovision να αναρωτήθηκαν αρκετοί για το ποια είναι, στο εξωτερικό όμως την γνώριζαν.

Η τραγουδοποιός με το χαμηλό προφίλ και την φωνή που σε ταξιδεύει, έχει καταφέρει να στραφούν όλα τα βλέμματα πάνω της.

Πρόσφατα, η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro» αφιέρωσε χρόνο και χώρο στην εκπρόσωπο της Ελλάδας για τον φετινό μουσικό διαγωνισμό που θα διεξαχθεί τον Μάιο στο Τελ Αβίβ.

Η Κατερίνα Ντούσκα κερδίζει έδαφος και ανεβαίνει θέσεις με το «Better love» στα γραφεία στοιχημάτων που ήδη έχουν ξεκινήσει να ποντάρουν στις φετινές υποψηφιότητες.

«Η επιλογή των Ελλήνων διοργανωτών στράφηκε στην Κατερίνα Ντούσκα, την καλλιτέχνη που κατάγεται από το Μόντρεαλ και θα ερμηνεύσει ένα τραγούδι με αγγλικούς στίχους γραμμένο στα μέτρα του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα για την εκπρόσωπό μας.

«Ήθελα να γράψω ένα τραγούδι που θα ακουγόταν ως μια πρόσκληση, ως μια αγκαλιά», δήλωσε η ερμηνεύτρια. «Ένα τρυφερό τραγούδι με ένα μαχητικό πνεύμα γι' αυτή τη λέξη που χρησιμοποιούμε πολύ αλλά ακούμε σπάνια» είπε η Κατερίνα Ντούσκα για το τραγούδι με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved