Καίτη Ιμπροχώρη: «Με ζει ο ανιψιός μου»
Showbiz

Καίτη Ιμπροχώρη: «Με ζει ο ανιψιός μου»

Η Καίτη Ιμπροχώρη θυμήθηκε το χαστούκι που της έδωσε η μητέρα της όταν ήταν 16 χρονών, επειδή της είπε ότι θα κάνει πολιτικό γάμο. 

Η ηθοποιός είχε πολύ καλή σχέση με την μητέρα της, με την οποία έμενα μαζί και έχασε πριν μερικά χρόνια σε ηλικία 104 ετών.

Η Καίτη Ιμπροχώρη αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και αποκάλυψε πως την ζει ο ανιψιός της.

Μένατε μαζί;

«Το σπίτι μου ήταν δίπλα, αλλά τα τελευταία χρόνια έμενα μαζί της και κοιμόμουν στο δικό της τα βράδια. Είχε φτάσει 104 χρόνων. Δεν ήταν άρρωστη, απλώς ήταν πολύ μεγάλη σε ηλικία. Έπαθε πνευμονία 5 μέρες πριν «φύγει»-, γιατί άνοιγε τα παράθυρα στο διαμπερές διαμέρισμα της, για να σκουπίζει και να ξεσκονίζει. Το μυαλό της ήταν «ξυράφι» και ήταν πολύ όμορφη γυναίκα, από τις ομορφότερες της εποχής της. Ήμουν συνεχώς δίπλα της, δεν την άφηνα μόνη. Έμενα με τη Μαρί, έτσι την έλεγαν, στο σπίτι της, όπου και μετακομίζω από το δικό μου. Είναι το σπίτι που μεγάλωσε ο ανιψιός μου ο Δημήτρης κι έχω το δωμάτιο του, αλλά και της μητέρας μου, γεμάτο ρούχα, τα οποία θα δώσω σε μετανάστες και στο «Χαμόγελο του παιδιού». Ο ανιψιός μου είναι οικονομολόγος, 45 χρονών, και με ζει, γιατί η σύνταξη μου δεν φτάνει για να ζω. Με βοηθάει στα πάντα. Τον είχε βαφτίσει ο Γιάννης Δαλιανίδης. Εγώ παραμένω κατά του γάμου, έχω κάνει δύο συζυγίες πολλών χρόνων»

Οι γονείς σου πώς αντιμετώπισαν τότε το γεγονόδ ότι ήθελες να μην ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά επέλεξες να κάνεις πολιτικούς γάμους;

«Όταν στην ηλικία των 16 είπα στη μαμά μου ότι θα κάνω πολιτικό γάμο, γιατί πήγαινα στις καλόγριες και διάβαζα Ζαν Πολ Σαρτρ, μου ήρθε μια χαστούκα που τη θυμάμαι ακόμα. Την πλήγωσε αυτό, αλλά αργότερα, που μεγάλωσα, γελάγαμε. Πάντα το έφερνε βαρέως η μάνα μου το ότι δεν παντρεύτηκα»

Έφερνε βσρέως το γεγονός ότι δεν ανέβηκες τα σκαλιά της εκκλησίας;

«Ακριβώς αυτό, γιατί τη συζυγία την ήξερε, μας μαγείρευε και με τους δύο συντρόφους μου, που η σχέση μας διήρκεσε 10 και 21 χρόνια αντίστοιχα. Το νυφικό είναι ακόμα ό,τι σιχαίνομαι»

Πρόσφατα ένα δημοσίευμα ανέφερε ότι σε διώχνουν από την πολυκατοικία που μένεις γιατί φιλοξενείς στο διαμέρισμα σου δεκάδες γάτες, που ενοχλούν, λόγω δυσοσμίας και ακαθαρσίας, τους ανθρώπους που διαμένουν στην πολυκατοικία.

«Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Στην πολυκατοικία μένω 40 χρόνια. Γνωρίζω πολύ καλά τα δικαιώματα των ανθρώπων, των ζώων, αλλά και των ανθρώπων που έχουν ζώα. Εδώ και πολλά χρόνια είμαι μέλος σε πολλά φιλοζωικά σωματεία και γνωρίζω πολύ καλά τι γίνεται» αποκάλυψε στο Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved