Κώστας Μαρτάκης: «Ας μου βάλουν όσες τρικλοποδιές θέλουν»
Showbiz

Κώστας Μαρτάκης: «Ας μου βάλουν όσες τρικλοποδιές θέλουν»

Ο Κώστας Μαρτάκης έχει καλές σχέσεις με τους συναδέλφους του και προσπαθεί να κρατάει τις ισορροπίες έτσι ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα. 

Μια απο τις καλύτερές του συνεργασίες όπως λέει, είναι αυτή με τον Μάκη Δημάκη, αφού και οι δυο έχουν ως στόχο να περνάει καλά ο κόσμος.

Μετά τη Θεσσαλονίκη εμφανίζεσαι αμέσως σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, χωρίς να ξεκουραστείς καθόλου.

«Είμαστε στο νυχτερινό κέντρο «Βοτανικός Plus», με μια πολύ ωραία συνεργασία, τον Μάκη Δημάκη και τη Χρύσπα. Ξεκινήσαμε με τον Μάκη στη Θεσσαλονίκη και χαίρομαι πάρα πολύ, γιατί ταιριάξαμε. Παρόλο που υπήρχε το άγχος και από το δύο πλευρές, επειδή είμαστε διαφορετικοί στο ρεπερτόριο, μας απασχολούσε το πώς θα ταιριάξουμε τους κόσμους μας. Τα καταφέραμε όμως στο 100%. Είναι από τους καλλιτέχνες που έχω ταιριάξει περισσότερο, γιατί είχαμε κοινό στόχο να περάσει καλά ο κόσμος. Δεν έβγαλε κομπλεξικά ή περίεργα ο ένας στον άλλο, όπως για την αφίσα, για το χρόνο επάνω στην πίστα. Αποφασίσαμε να δώσουμε τα πάντα, να ενωθούμε για να περάσει καλά ο κόσμος. Στις εποχές αυτές ξέρουμε ότι είναι δύσκολα να πληρώνει κι έρχεται και μας βλέπει ο κόσμο. Χαίρομαι γιατί έκανα ένα φίλο, χτίστηκε μια φιλία»

Τους κομπλεξισμούς που προανέφερες και τα... περίεργα τα είχες αντιμετωπίσει στο παρελθόν σε συνεργασίες σου;

«Δεν το έχω ζήσει, ίσως επειδή δεν έχω εγώ κόμπλεξ με τους συναδέλφους μου και τους αγαπάω. Κάνουμε μια δουλειά που μπορεί να γίνει μόνο με αγάπη, όχι με έχθρα, νεύρα και μίσος, γιατί δεν μπορείς να αποδώσεις επάνω στη σκηνή. Δεν το έχω αντιμετωπίσει κι έχω συνεργαστεί σχεδόν με όλους. Πάντα εισέπραττα την αγάπη, την προσοχή, την αγωνία τους, για να είμαι ακόμα καλύτερος»

Πού πιστεύεις ότι οφείλεται αυτή η συμπεριφορά των συναδέλφων σου και είναι τόσο ονειρικές οι συνεργασίες σου;

«Ίσως επειδή έχω ξεκινήσει από τον αθλητισμό, έκανα πρωταθλητισμό και το άθλημα ήταν ομαδικό. Έχω μάθει πως κοιτάς την πάρτη σου πάντα, αλλά κοιτάς να είσαι πετυχημένος και καλός, χωρίς να δημιουργήσεις προβλήματα στο σύνολο»

Αυτό σημαίνει ότι δεν υπήρξε καμία τρικλοποδιά και κανένα πισώπλατο μαχαίρωμα στην πορεία σου;

«Η ζήλια δεν είναι ένα αίσθημα που ελέγχεται από την πλευρά εκείνου που είναι καλός και δεν την αισθάνεται. Δεν εισέπραξα ποτέ κάποια τρικλοποδιά ή αν υπήρξε κάποιο μαχαίρι στην πλάτη, αλλά και να συνέβαινε αυτό, είμαι ο άνθρωπο$ που κοιτάω τη δουλειά μου, να είμαι καλός σ' αυτό που κάνω, γιατί το αγαπώ πάρα πολύ και θέλω να περάσει καλά ο κόσμος. Ας μου βάλουν όσες τρικλοποδιές θέλουν, δεν μ' ενδιαφέρει»

Έχεις νιώσει ότι έχεις συμβιβαστεί, ότι χρειάστηκε να το κάνεις για κάποιο λόγο;

«Σίγουρα, όλη η ζωή είναι συμβιβασμοί, αλλά είμαι και λίγο αντιδραστικό στοιχείο. Είμαι Δίδυμος με Δίδυμο, υπάρχουν στιγμές που πρέπει να συμβιβαστώ με κάποιες καταστάσεις και κάποιες άλλες που δεν το σηκώνει το DNA μου”

Πες μου μια κατάσταση που έπρεπε να συμβιβαστείς και δεν το... σήκωσε το DNA σου;

«Αυτό συμβαίνει κυρίωw στα προσωπικά μου. Μια σχέση δεν θέλει προσπάθεια μόνο από τον έναν, αλλά και από τουw δύο, θέλει υποχωρήσεις και συμβιβασμούς. Πιστεύω παράλληλα ότι οι πολλοί συμβιβασμοί σε μπουκώνουν κάποια στιγμή στη σχέση κι έχεις ξέσπασμα»

Έχεις συμβιβαστεί περισσότερο απ' όσο έχουν συμβιβαστεί άλλοι;

«Όχι, με κάποια μαγικό τρόπο στη σχέση συμβιβάστηκα όσο δεν με «έπνιξε», δεν έφτασα σε σημείο να εκραγώ μετά από 1-2 χρόνια. Μπορεί να μπουκώσεις με τους πολλούς συμβιβασμούς» είπε στο Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved