Mε μια βαλίτσα στο χέρι η Φουρέιρα
Showbiz

Mε μια βαλίτσα στο χέρι η Φουρέιρα

Η εκρηκτική τραγουδίστρια κάνει το γύρο της Ευρώπης.

Η Ελένη Φουρέιρα κάνει το ένα ταξίδι μετά το άλλο. Πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στο Παρίσι, ενώ τώρα η παραλίγο νικήτρια της περσινής Eurovision ταξίδεψε για το Λονδίνο όπως ενημέρωσε τους χιλιάδες followers της στο Instagram.

Η Φουρέιρα όμως δεν κάνει ταξίδια αναψυχής, αλλά ταξιδεύει για επαγγελματικούς λόγους. Μάλιστα, τώρα βρίσκεται στη βρετανική πρωτεύουσα επειδή εκεί ηχογραφεί τα τραγούδια του international άλμπουμ της και είναι λιγοστός ο χρόνος που έχει στη διάθεση της εκτός στούντιο.

Η σέξι τραγουδίστρια ζει τ΄ όνειρο της και δεν παραπονιέται που είναι μόνιμα σε ένα αεροπλάνο. Να θυμίσουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα ανέβηκε στο youtube το τραγούδι «Sirens», στο οποίο η Ελένη συμπράττει με τον Kaan και τον Snoop Dogg, γεγονός που ενθουσίασε τους fans της.

Υπήρχαν βέβαια και αυτοί που… πέταξαν τις κακιούλες τους. Κάποιοι της έγραψαν στο Instagram πως στο video clip του τραγουδιού δεν έχει ούτε ένα πλάνο μαζί με τον γνωστό ράπερ Snoop Dogg και πως μάλλον εκείνος συμμετείχε με το ζόρι για χάρη του Κaan.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved