Το μήνυμα της Παπουτσάκη για το θηλασμό και η φωτογραφία με το μωρό της την ώρα που το θηλάζει
Showbiz

Το μήνυμα της Παπουτσάκη για το θηλασμό και η φωτογραφία με το μωρό της την ώρα που το θηλάζει

Την ομορφότερη περίοδο της ζωής της βιώνει η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η όμορφη ηθοποιός πριν από έναν μήνα περίπου έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της και περνά μαγικές στιγμές τόσο με τον μεγάλο της γιο, ο οποίος έχει αναλάβει για τα καλά το ρόλο του, όσο και με τον μικρό της, ο οποίος ολοκλήρωσε την οικογενειακή της ευτυχία.

Η Κατερίνα συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από την καθημερινότητα με τα παιδιά της ενώ πολλές φορές μέσα από αυτές περνά και τα μηνύματά της. Αυτή τη φορά η ηθοποιός «ανέβασε» μέσω insta story ένα στιγμιότυπο οπού την βλέπουμε να θηλάζει το μωρό της και στη λεζάντα σημειώνει: «Ώρα θηλασμού… όλη την ώρα».

Σε παλαιότερη συνέντευξή της μάλιστα η Κατερίνα είχε δηλώσει σχετικά με το θηλασμό:

«Είναι μια ταλαιπωρία αλλά, αν υπάρχει θέληση, όλα γίνονται. Είμαι υπέρ του θηλασμού. Οι γυναίκες πρέπει να θηλάζουν γιατί είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να δώσεις στο παιδί σου, το καλύτερο αντιβιοτικό, το καλύτερο εμβόλιο. Και για μένα οι έξι μήνες είναι το λιγότερο, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Στην Ελλάδα οι γυναίκες δεν θηλάζουν τόσο πολύ, προφανώς γιατί δεν υπάρχει η ανάλογη ενημέρωση για τη διαδικασία. Αν δουν ότι στην αρχή δεν έχουν γάλα, απογοητεύονται και καταφεύγουν στο μπιμπερό. Αλλά δεν είναι έτσι. Κι εγώ στην αρχή πέρασα 2,5 μήνες με το μωρό στο στήθος μέχρι να έρθει η σωστή ποσότητα για το μωρό. Δεν έκανα τίποτα χωρίς το μωρό στην αγκαλιά μου. Κι εγώ, άνετα θα μπορούσα να πω ότι δεν έχω γάλα - έτσι μου έλεγαν. Και είμαι περήφανη που το προσπάθησα. Γι' αυτό λέω ότι χρειάζεται ενθάρρυνση στις γυναίκες».

Δείτε στη φωτογραφία που ακολουθεί την ηθοποιό να θηλάζει το μωρό της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved