Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Πότε και πού θα γίνει ο γάμος τους
Showbiz

Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Πότε και πού θα γίνει ο γάμος τους

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας παντρεύονται τον Ιούνιο στην Αθήνα.

Μετά την αναγγελία του γάμου του ζευγαριού έρχονται στο φως της δημοσιότητας καθημερινά λεπτομέρειες για το γάμο.

Η αναγγελία του γάμο στην «Καθημερινή ανέφερε: «Ο Βασίλειος Κικίλιας γεννηθείς εις Αθήνας Αττικής, κάτοικος Γλυφάδας Αττικής, γιος του Παναγιώτη και της Μαρίας, το γένος Βουτσινού και η Πολυξένη-Τζένη Μπαλατσινού γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκη, κάτοικος Αθηνών Αττικής, κόρη του Βασιλείου και της Σοφίας, το γένος Χριστοδούλου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής».

Μέσα από το ένθετο Gala και την Αφροδίτη Γραμμέλη μαθαίνουμε ότι ο γάμος θα γίνει τον Ιούνιο σε αθηναϊκή ενορία, στον Ι.Ν. Αγίων Ισιδώρων, στον Λυκαβηττό. Το εκκλησάκι αυτό είναι μέρος προσευχής και για τους δύο και το επισκέπτονται πολύ συχνά.

Μάλιστα, ενώ είχε προγραμματιστεί το μυστήριο να γίνει σε κλειστό κύκλο, με λίγους φίλους, μετά την αναγγελία του γάμου τους και το γεγονός ότι έγινε γνωστό, το ζευγάρι σκέφτεται ίσως τελικά οι προσκλήσεις θα πρέπει να είναι περισσότερες. Η ημερομηνία δεν έχει κλείσει ακόμη, όλα, όμως, θα γίνουν όπως πρέπει. Οι κουμπάροι, όπως δήλωσε και η Τζένη Μπαλατσινού, έχουν βρεθεί και η νύφη με τον γαμπρό κάνουν όλες τις προετοιμασίες του λαμπερού γάμου τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved