Νίκος Παπαναστασίου: Η συγκινητική εξομολόγηση 8 χρόνια μετά την αυτοκτονία της κόρης του
Showbiz

Νίκος Παπαναστασίου: Η συγκινητική εξομολόγηση 8 χρόνια μετά την αυτοκτονία της κόρης του

Ο Νίκος Παπαναστασίου,  ο οποίος έγινε γνωστός τη δεκαετία του '80 έχει πλέον απομονωθεί σε ένα ορεινό χωριό στο νομό Φωκίδας.

Ζει πια στην Αγόριανη, που βρίσκεται στις βορειοανατολικές πλαγιές του Παρνασσού.

Ο Νίκος Παπαναστασίου άφησε τη σκηνή και είναι πια αγρότης. Ο ηθοποιός μετά την αυτοκτονία της κόρης του, Εύας, πριν οκτώ χρόνια, αποφάσισε να φύγει από την Αθήνα και να απομονωθεί.

Ο Νίκος Παπαναστασίου μετά από καιρό μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στην δημοσιογράφο Κατερίνα Σουλιώτη για την καθημερινότητά του στο χωριό.

Ο ηθοποιός είπε: «Δεν την έχω νιώσει τη μοναξιά στο χωριό. Είναι τόσο μαγευτικά που είμαι γεμάτος. Μου λείπει το θέατρο και ο κινηματόγραφος, όπως λείπει σε όλους τους ηθοποιούς. Στο θέατρο κάτι θα κάνω. Το αγαπάω το θέατρο.Το κτήμα είναι δικό μου, δεν κατάγομαι από εδώ. Μου είχε πει ένας φίλος μου πριν 15 χρόνια πως το πουλάνε. Όταν το είδα το πήρα αμέσως. Έχω πάρει σύνταξη. Είμαι ευτυχισμένος εδώ. Οι κάτοικοι εδώ είναι καταληκτικοί. Η απομόνωση μερικές φορές είναι γοητευτική. Μερικές φορές σκληρή. Δε μου λείπει τίποτα εδώ. Δεν φοβάμαι τον θάνατο. Έχω εξοικειωθεί.»!

Και δηλώνει: «Ό,τι πιο τραγικό μπορεί να συμβεί στη ζωή ενός πατέρα είναι αυτό. Να χάσει το παιδί του»! Δείτε την συγκλονιστική εξομολόγησή του Νίκου Παπαναστασίου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved