Η εμφάνιση της Ελισάβετ Μουτάφη που μας δίχασε! (Photos)
Showbiz

Η εμφάνιση της Ελισάβετ Μουτάφη που μας δίχασε! (Photos)

Μια εμφάνιση που πραγματικά μας δίχασε!

Αδιαμφισβήτητα η Ελισάβετ Μουτάφη είναι από τις κορυφαίες ηθοποιούς της γενιάς της και εκτός από το υποκριτικό ταλέντο που την διακρίνει, η ηθοποιός είναι μια γυναίκα γοητευτική και πάντα στιλάτη.


Για αυτό και βλέποντας αυτές τις φωτογραφίες, μας δημιουργήθηκε μια άλλη εντύπωση και η εικόνα της μας δίχασε καθώς σπάνια.. την βλέπουμε έτσι… ατημέλητη θα τολμήσουμε να πούμε.


Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr την απαθανάτισε σε πρόσφατη έξοδό της, οπού μαζί με τον αδερφό της, Κωνσταντίνο Μουταφτσή, παρακολούθησε την επίσημη προβολή της ταινίας Μάρνι, «Μια Τρελή Συμμορία» στον κινηματογράφο Νιρβάνα.


Ναι, εντάξει πρόκειται για μια casual έξοδο και εννοείται πως και άβαφτη είναι μια κούκλα, αλλά το look της με αυτό το μακρύ μπουφάν και τα αθλητικά παπούτσια, τα οποία συνδύασε με τσάντα χειρός γνωστού brand, κάτι μας έκανε.


Η αλήθεια είναι πως θα θέλαμε να την δούμε λίγο πιο σικ και ξαναλέμε πως δεν μας ενοχλεί καθόλου το γεγονός πως δεν είχε μακιγιάζ, όμως το ντύσιμο της θα μπορούσε να είναι ναι μεν casual αλλά πιο στιλάτο.


Γιατί έχει κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις και αυτό οφείλουμε να το παραδεχτούμε. Για δες κι εσύ μερικές από αυτές…



Και δες την πιο πρόσφατη για την οποία είχαμε λίγο τις αντιρρήσεις μας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved