Εύα Τσάχρα: «Στις προετοιμασίες του YFSF υπάρχει ταλαιπωρία»
Showbiz

Εύα Τσάχρα: «Στις προετοιμασίες του YFSF υπάρχει ταλαιπωρία»

Η Εύα Τσάχρα διανύει μια πολλή γεμτάτη περίοδο και έντονη καθημερινότητα.

Πριν από λίγο καιρό, η Εύα μας συστήθηκε ξανά μέσα από το βραδινό show του ΑΝΤ1 YFSF, για τις ανάγκες του οποίου κάθε εβδομάδα μεταμορφώνεται σε μια διάσημη προσωπικότητα, αποδεικνύοντας ότι διαθέτει πολλά ταλέντα.

«Στα γυρίσματα περνάμε υπέροχα. Ξέρω ότι ακούγεται κλισέ, αλλά είναι αλήθεια. Στις προετοιμασίες υπάρχει ταλαιπω­ρία, αλλά τόσο η παραγωγή όσο και η ομάδα που μας επιμελείται είναι φοβεροί άνθρωποι. Είναι τόσο ωραίο το κλίμα μεταξύ μας και γελάμε τόσο πολύ που ξεχνάμε οποιαδήποτε κούραση. Αυτό το show είναι μια τεράστια πρόκληση για όλους μας, γιατί ουσιαστικά ανταγωνιζόμαστε τον ίδιο μας τον εαυτό και τεστάρουμε τα όρια μας».

Πέρα από την παρουσία της στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, η Εύα είναι η frontwoman της ρετρό μπάντας The swinging cats, η οποία ερμηνεύει το τραγούδι «Μοιραίο βράδυ», που δεν σταματάμε να ακούμε στα ραδιό­φωνα της πόλης, ενώ παράλληλα ετοιμάζει το πέμπτο προσω­πικό της single, που θα κυκλοφορήσει στο Υουtube.

«Διανύω μια πολύ πιεστική περίοδο και δεν έχω καθόλου χρόνο για τον εαυτό μου. Κάνω συνεχώς πρόβες, γυρίσματα και μαθήματα μουσικής και φωνητικής σε παιδιά. Ξεκλέβω μόνο λίγη ώρα για να πάω βόλτα τον σκύλο μου. Αν και έχουμε αρκετό καιρό μπροστά μας, ελπίζω το φετινό καλοκαίρι να βρω χρόνο για να χαλαρώσω και να ξεκουραστώ».

Όσο για το μέλλον, η Εύα δηλώνει αυτάρκης και χωρίς μεγαλεπήβολα σχέδια. «Πάνω απ' όλα, θέλω να έχω την υγεία μου. Δεν κάνω όνειρα, θέτω στόχους, αλλά αφήνω τον χρόνο να κυλήσει και δέχομαι όσα μου προσφέρει. Νομίζω ότι βρίσκομαι στην καλύτερη φάση της καριέρας μου. Αυτό που θέλω είναι να έχω μια σταθερή πορεία. Για μένα, η σταθερότητα υπερέχει της βελτίωσης».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved