Μπέττυ Μαγγίρα: «Και οι δύο μου κόρες, λένε ότι θέλουν να ακολουθήσουν τα δικά μου βήματα»
Showbiz

Μπέττυ Μαγγίρα: «Και οι δύο μου κόρες, λένε ότι θέλουν να ακολουθήσουν τα δικά μου βήματα»

Η Μπέττυ Μαγγίρα είναι μια γυναίκα που προσέχει τον εαυτό της κάθε μέρα. Όπως η ίδια δηλώνει θεωρεί ότι είναι κλασική.

Αγαπάει τα sneakers και τα jeans, όμως λατρεύει και τα ψηλοτάκουνα. Θα την δει κανείς να φοράει στενά ρούχα, γιατί της αρέσει να αναδεικνύει τις γραμ­μές του σώματος της και τις καμπύλες της.

Το στιλ της θα το χαρακτήριζε sporty chic. Αν και μικρότερη έχει φορέσει πολλά χρώματα, τώρα κινείται μεταξύ του μαύρου, του γκρι, του μπεζ και του καμηλό. Δεν της αρέσει να κάνει on line αγορές γιατί προτιμά να εφαρμογή του ρούχου πριν το αποκτήσει, ενώ ο αγαπημένος της προορισμός για ψώνια είναι η Ερμού και το Κολωνάκι.

«Στα ψώνια αποφεύγω να παίρνω μαζί τις κόρες μου, γιατί τα παιδιά κουράζονται εύκολα και έχεις και ένα μόνιμο άγχος μην τα χάσεις από τα μάτια σου. Η Ανδριάννα είναι τώρα 9 και η Καλλίνικη 5 ετών. Τα κορίτσια μου μου κάνουν συνέχεια κομπλιμέντα. Μου λένε ότι όμορφη και όταν φοράω ένα ρούχο που τους αρέσει μου ζητάνε να τους το χαρίσω. Η Ανδριάννα έχει πολύ καλή αντίληψη με τη μόδα και τη συμβουλεύομαι. Όταν είμαι σε δίλλημα για το ποιο ζευγάρι παπούτσια να φορέσω, είναι εκείνη που θα πάρει την απόφαση για εμένα. Έχει φοβερή κρίση», λέει στο περιοδικό Instyle.

Η Μπέττυ παραδέχεται πως και οι δύο της κόρες της μοιάζουν πολύ, η καθεμιά με τον τρόπο της.

«Παίρνουν τα καλλυντικά μου και βάφονται. Ξετρελαίνονται με τα λιπ γκλος. Χτενίζονται, κάνουν πασαρέλα, show και χορεύουν. Μιμούνται ό,τι βλέπουν από μένα. Δεν τις παροτρύνω, αλλά όταν το κάνουν με ενθουσιασμό, περνάω κι εγώ ωραία και διασκεδάζουμε μαζί. Και οι δύο λένε ότι θέλουν να ακολουθήσουν τα δικά μου βήματα. Δεν είναι κάτι που με ανησυχεί γιατί από τη μία δεν ξέρω κατά πόσο είναι συνειδητό και την άλλη δεν είμαι από τους γονείς που θα αποτρέψουν τα παιδιά τους. Η μικρή είναι λίγο πιο αθλητική, αλλά και οι δυο λατρεύουν τον χορό. Η Ανδριάννα είναι πιο καλλιτεχνική φύση, λατρεύει θέατρο, το μπαλέτο, τον σύγχρονο χορό και από τώρα δηλώνει ότι θέλει να γίνει ηθοποιός. Έρχονταν και οι δύο στο show και έβαζαν βαθμολογίες backstage. Στο σπίτι έχουμε ασύλληπτους τσακωμούς, αλλά αγαπιούνται και περνούν τέλεια μαζί. Μου θυμίζουν τη σχέ­ση μου με την αδελφή μου, αν και εμείς δεν θυμάμαι να τσακωνόμασταν. Βέβαια, τώρα τα παιδιά ζουν πολύ περισσότερο μέσα στο σπίτι. Εμείς ήμασταν πολύ έξω», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved