Μπέττυ Μαγγίρα: «Φεύγει το φτερούγισμα του πρώτου καιρού, αλλά μένει η αγάπη»
Showbiz

Μπέττυ Μαγγίρα: «Φεύγει το φτερούγισμα του πρώτου καιρού, αλλά μένει η αγάπη»

Η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μάζης είναι μαζί 17 χρόνια και είναι από τα ζευγάρια που ποτέ δεν έχουν δώσει αφορμή για αρνητικό σχολιασμό.

Σε κάθε τους κοινή εμφάνιση, δείχνουν ερωτευμένοι ενώ το χαμόγελο τους μαρτυρά την ευτυχία τους. Η όμορφη παρουσιάστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε στο γάμο της, στη σχέση με τον άντρα της και αποκάλυψε το μυστικό της… επιτυχίας τους.

«Χρειάζεται καθημερινή δουλειά για να κρατηθεί ζωντανή η σχέση. Προσπαθούμε να βγαίνουμε ως ζευγάρι, όσο γίνεται να πηγαίνουμε ταξίδια και να απολαμβάνουμε χρόνο οι δυο μας για να κρατάμε τη φλόγα ζωντανή. Πιστεύω ότι ο έρωτας μπορεί να κρατήσει για πάντα. Σίγουρα φεύγει το φτερούγισμα του πρώτου καιρού, αλλά μένει η αγάπη. Με τον άλλο αποκτάς κώδικα επικοινωνίας. Καταλαβαινόμαστε χωρίς να μιλήσουμε και γελάμε πολύ μαζί. Έχουμε κοινά θέλω και απόψεις για τη ζωή. Εκεί που είσαι στα κάτω σου ή απογοητευμένη από μια στραβή της δουλειάς, είναι βασικό να έχεις τον άνθρωπο σου να σου δίνει δύναμη να συνεχίσεις».


Αν και, όπως λέει, η καθημερινότητα είναι ένας αγώνας δρόμου, όταν ξεκλέβει λίγο χρόνο για τον εαυτό της επιλέγει να πηγαίνει κομμωτήριο και να περιποιείται τα άκρα της. «Η πολυτέλεια μου είναι το μασάζ. Το κάνω σπάνια. Δεν είμαι από τις γυναίκες που όταν βρουν χρόνο θα κάνουν μάσκες στο σπίτι. Θα ξαπλώσω στον καναπέ, θα πιώ τον καφέ μου και θα διαβάσω ένα περιοδικό ή θα μπω στο ίντερνετ. Σίγουρα θα αφιερώσω χρόνο για να επισκεφτώ την αισθητικό μου και να κάνω θεραπείες αντιγήρανσης. Κάνω botox, υαλουρονικό και νήματα, ενώ θέλω να δοκιμάσω και τη μεσοθεραπεία ΡRΡ. Είμαι ανοιχτή στο να δοκιμάζω νέα πράγματα, όχι όμως σε ακραίο βαθμό. Δεν είμαι κατά των πλαστικών επεμβάσεων -αν και φοβάμαι την ολική αναισθησία-, αρκεί να αποφεύγονται οι υπερβολές και ο εθισμός σε αυτές», λέει η ίδια στο Instyle.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved