Ξέσπασε ο Γιώργος Γιαννόπουλος: «Τι το κάναμε θέμα; Χ@στ@κε η φοράδα στο αλώνι με ποια πάω ή όχι»

Ξέσπασε ο Γιώργος Γιαννόπουλος: «Τι το κάναμε θέμα; Χ@στ@κε η φοράδα στο αλώνι με ποια πάω ή όχι»

Ξεκαθαρίζει τη θέση του!

Τη δήλωση ««Πάω» με μικρές για να παίρνω πνοή. Με τη θεία μου θα «πάω;», που είχε κάνει πριν λίγο καιρό σε τηλεοπτική εκπομπή, σχολιάζει ο Γιώργος Γιαννόπουλος και απαντά στο αν ενοχλήθηκε με τον αρνητικό σχολιασμό που έγινε γύρω από αυτή.


Ενοχλήθηκες όταν σχολιάστηκαν αρνητικά οι δηλώσεις σου, ότι είχες σχέσεις με μία 22χρονη κι έγινε λόγος για τη διαφορά ηλικίας που είχατε;


«Τους συγχωρώ, γιατί το μυαλό τους έφτανε μέχρι αυτό το επίπεδο. Αυτό γράψε. Τι άλλο να πω; Δηλαδή ο άνθρωπος φαίνεται από την ηλικία; Μπορεί κάποιος να είναι 20 ετών και να μπορεί να επικοινωνήσει με το σύμπαν, με όλους. Έτσι κι εγώ, επικοινωνώ με ένα κορίτσι 20 ετών. Τι το κάναμε θέμα; Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι, με ποιαν πάει και με ποιαν δεν πάει ο Γιαννόπουλος. Δεν αφορά κανέναν. Έχουμε κι άλλα προβλήματα. Ως εκεί έφταναν τα μυαλά τους. Γιατί υποτιμάμε αυτή την ηλικία κι αυτή την επιλογή, η οποία θα φέρει το επόμενο που είναι πιο προοδευτικό από το προηγούμενο; Είτε λέγεται πολιτική, είτε φιλοσοφία, είτε καλλιτεχνία», λέει ο ηθοποιός στο Down Town Κύπρου.