Μιχάλης Ιατρόπουλος: Ερωτευμένος ξανά, μετά το διαζύγιο! Η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά!
Showbiz

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Ερωτευμένος ξανά, μετά το διαζύγιο! Η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά!

Χαµογελά ξανά ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, αφού αρκετό καιρό µετά τον χωρισµό του από την τραγουδίστρια Μαρία Εγγλέζου, µε την οποία συµπορεύτηκαν 10 χρόνια, ο ηθοποιός συνάντησε και πάλι τον έρωτα.

Η γυναίκα που µονοπωλεί πλέον την καθηµερινότητά του είναι η Κατερίνα Καλκανά, product manager σε γνωστή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Μπορεί να µην έχει σχέση µε τον καλλιτεχνικό χώρο, όµως αγαπά πολύ το θέατρο και συνηθίζει να παρακολουθεί µαζί µε τον Μιχάλη Ιατρόπουλο πολλές αθηναϊκές παραστάσεις. Εκείνη έχει µάτια µόνο για τον σύντροφό της και εκείνος, µε τη σειρά του, µοιάζει απόλυτα αφοσιωµένος στις προοπτικές αυτής της σχέσης. Πρόσφατα, σε συνέντευξή του, µιλώντας για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην παράσταση «Victims» («Θύµατα»), που παίζεται στο «Studio Κυψέλης» και στην οποία υποδύεται το γυµνό µοντέλο µιας ζωγράφου, αναφέρθηκε µε τα πιο τρυφερά λόγια για την αγαπηµένη του. Όταν ρωτήθηκε αν στη µακρόχρονη πορεία του έχει βρει τη δική του Γαλάτεια, τη γυναίκα που ερωτεύεται στο έργο του Μάικλ Χάουαρντ, εκείνος απάντησε: «Αλίµονο αν περίµενα µέσω της καριέρας να βρω την ιδανική “Γαλάτεια”. Την έχω βρει, αλλά στην πραγµατική ζωή και όχι σε ένα εικονικό σκηνικό».

ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ-KATΕΡΙΝΑ ΚΑΛΚΑΝΑ

Επίσης, σε πρόσφατη εµφάνιση στην εκποµπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή, δεν έκρυψε ότι είναι πολύ ερωτευµένος, αποφεύγοντας όµως να αποκαλύψει το όνοµα της γυναίκας που του έχει κλέψει την καρδιά. Στην καθηµερινότητά τους ο Μιχάλης και η Κατερίνα µοιράζονται πολύ χρόνο και κάνουν πράγµατα που ευχαριστούν και τους δύο. Ο ηθοποιός, ενθουσιασµένος για τη γυναίκα που άλλαξε τη ζωή του, δεν σταµατά να αναρτά στις προσωπικές του σελίδες στα social media κοινές τους φωτογραφίες. Πρόσφατα βρέθηκαν για λίγες ηµέρες στη Θεσσαλονίκη, δείχνοντας πολύ ανανεωµένοι κατά την επιστροφή τους. Το τελευταίο διαζύγιο του Μιχάλη Ιατρόπουλου µε τη Μ. Εγγλέζου είναι το τέταρτο κατά σειρά για τον ηθοποιό. Οταν χώρισε από την τραγουδίστρια, είχε δηλώσει σε συνέντευξή του: «Με την κ. Εγγλέζου ήµασταν, είµαστε και θα είµαστε ανδρόγυνο για πάντα. Οταν κάποιοι άνθρωποι έχουν ζήσει µαζί δύσκολες καταστάσεις, δεν νοµίζω ότι χωρίζουν ποτέ. Το αν ζουν ή όχι µαζί αυτό δεν παίζει κανέναν ρόλο. Ο καθένας συνεχίζει τη ζωή του». Οσοι τον συναναστρέφονται λένε πως είναι από τους άνδρες που λατρεύουν και εξυµνούν τις γυναίκες σε κάθε ευκαιρία. Χαρακτηριστική είναι µια φωτογραφία που δηµοσίευσε στο Facebook, στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος µαζί µε τις «γυναίκες της ζωής» του, όπως χαρακτηριστικά τόνισε στη λεζάντα της. Επρόκειτο για την Κατερίνα Καλκανά και τη µητέρα του Μαρία, στην οποία ο ηθοποιός έχει τεράστια αδυναµία.

Την ίδια αδυναµία, όµως, τρέφει και για την κόρη του Μαρία, την οποία πρόσφατα συνόδευσε, ως περήφανος πατέρας, νύφη στην εκκλησία για να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της, αξιωµατικό του Σ τρατού ∆ηµήτρη Αϊβαζίδη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved