Τζούλια Ρόμπερτς: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις διακοπές μου στην Κρήτη»
Showbiz

Τζούλια Ρόμπερτς: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις διακοπές μου στην Κρήτη»

Η παντοτινή «Pretty Woman» ,Τζούλια Ρόμπερτς μίλησε για την οικογένεια της σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε σε γνωστό περιοδικό.


Είναι τελικά τα παιδιά και η μητρότητα το καλύτερο, όπως έχεις πει, που σου έχει συμβεί;

«Χωρίς καμία αμφιβολία. Δεν υπάρχει τίποτα πιο αναζωογονητικό από το να ξυπνάς το πρωί και να ακούς από τα παιδιά να σου λένε “Είσαι τόσο ωραία μαμά”. Αυτό και μόνο είναι σαν να κάνεις μασάζ, θαλλασοθεραπεία και botox την ίδια μέρα. Τα παιδιά μου φτιάχνουν την διάθεση. Μπορεί πολλές φορές να νιώθω κουρασμένη, γιατί δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις τρία παιδιά, αλλά δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια τη χαρά που μου προσφέρουν. Όταν μετά την γέννηση των διδύμων, άφησα για λίγο την δουλειά πολλοί με πίκραναν λέγοντας: “Είναι δυνατόν να αφήσεις την καριέρα σου;”. Ναι διάολε μπορεί ο κόσμος να κοιμηθεί ήσυχος και χωρίς να δει την Julia Roberts να αλλάζει οχτώ φορέματα μέσα σε μισή ώρα».


Ο Danny δεν ζηλεύει ποτέ όταν σε βλέπει να έρχεσαι σε επαφή με τόσο γοητευτικούς άνδρες;
«Μπορεί να ακουστεί κλισέ, αλλά ο Danny ξέρει πως είμαι η μοναδική γυναίκα για εκείνον κι αυτός ο μοναδικός άντρας για εμένα. Αν αυτό κάποια μέρα αλλάξει , τότε θα πάψουμε να είμαστε μαζί. Δεν θα άντεχα να ζω συμβιβασμένη συναισθηματικά».


Θα έκανες κάποια αισθητική επέμβαση;
«Δεν αποκλείω πραγματικά τίποτα, γιατί κάθε μέρα ακούω το «τικ-τακ» του ρολογιού να χτυπάει δυνατά κι εγώ να μεγαλώνω».


Έχεις έρθεις αρκετές φορές στη Ελλάδα. Τί είναι αυτό που σε γοητεύει στη χώρα μας;
«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις διακοπές μου στην Κρήτη ή στην Πάτμο. Στο Σπήλαιο της Αποκάλυψης ένιωσα σαν να βρίσκομαι σε άλλη διάσταση. Αν ένα μέρος σε βάζει σε τόσο πνευματική εγρήγορση, προσφέροντας σου συγχρόνως γαλήνη, σε αυτό το μέρος αξίζει να ζεις, ακόμη κι αν δεν είναι αυτό που παραδοσιακά ονομάζουμε “πατρίδα”».
Πηγή:DOWNTOWN

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved