Ο σύντροφος της Ντούσκα διακρίθηκε σε διεθνή διαγωνισμό τραγουδιού
Showbiz

Ο σύντροφος της Ντούσκα διακρίθηκε σε διεθνή διαγωνισμό τραγουδιού

Η αγάπη τους για το τραγούδι και τη μουσική είναι μεγάλη και το βλέπουμε μέσα από την μέχρι τώρα πορεία τους.

Η Κατερίνα Ντούσκα και ο Leon of Athens είναι ζευγάρι και μάλιστα συνεργάζονται. Μπορεί εκείνη να ετοιμάζεται να ταξιδέψει στο Τελ Αβίβ για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision, αλλά, εκείνος πήρε μέρος σε έναν σημαντικό διεθνή διαγωνισμό τραγουδιού, όπου κατάφερε να ξεχωρίσει.

Συγκεκριμένα, ο Leon of Athens κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Pop» του διεθνούς διαγωνισμού τραγουδιού «John Lennon Songwriting Contest», με έδρα τη Νέα Υόρκη και κριτές μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως οι Fergie, Flea, George Clinton.

Ο Leon of Athens, κατά κόσμον Τιμολέων Βερέμης, κατάφερε να ξεχωρίσει στη συγκεκριμένη κατηγορία ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές απ' όλο τον κόσμο με το τραγούδι του «Aeroplane», που περιλαμβάνεται στο τελευταίο άλμπουμ του με τίτλο «Xenos».

Έτσι πέρασε στην επόμενη φάση του διαγωνισμού και διεκδικεί μαζί με τους νικητές των άλλων κατηγοριών το μεγάλο έπαθλο για το τραγούδι της χρονιάς.

«Εδώ και χρόνια, είχαμε λίγους νικητές από την Ελλάδα, έτσι είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι που βραβεύουμε τον Leon of Athens για την επιτυχία του στον διαγωνισμό. Το να κερδίσει κανείς το πρώτο βραβείο σε μία τόσο ανταγωνιστική κατηγορία είναι ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα και ο Leon of Athens αντιπροσωπεύει όλα εκείνα που έχει ένας σημαντικός καλλιτέχνης: δημιουργικότητα, μοναδικότητα και την ικανότητα να δημιουργεί μουσική η οποία θα έχει διάρκεια στο χρόνο» δήλωσαν οι ιδρυτές του «Unsigned Only», Candace Avery και Jim Morgan.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved