Δούκισσα Νομικού: Οι πρώτες ενδείξεις για το φύλο του μωρού
Showbiz

Δούκισσα Νομικού: Οι πρώτες ενδείξεις για το φύλο του μωρού

Η Δούκισσα Νομικού διανύει τον πέμπτο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

Σε λίγους μήνες, θα κρατάει στην αγκαλιά της το νέο μέλος της οικογένειάς της και η χαρά της είναι μεγάλη. Η Δούκισσα Νομικού θέλει ν’ αποκτήσει μια μεγάλη οικογένεια και βλέπει το όνειρό της να γίνεται πραγματικότητα.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής, η ίδια δεν έχει μιλήσει για το φύλο του μωρού. Ωστόσο, όταν πριν λίγες μέρες βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Για την παρέα» και την ρώτησε ο παρουσιαστής εάν ξέρουν το φύλο του μωρού εκείνη απάντησε: «Έχουμε μια υποψία, αλλά ακόμη δεν ξέρουμε το φύλο».

Και αφού, η Δούκισσα δεν ξέρει το φύλο- όπως είπε- ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να το βρει μόνος του. Πώς; Ο παρουσιαστής και οι συνεργάτες του είχαν βάλει δυο καρέκλες στο πλατό, όπου στην μια υπήρχε ένα ψαλίδι και στην άλλη ένα μαχαίρι. Εάν η εγκυμονούσα καθίσει στο μαχαίρι περιμένει αγόρι, ενώ εάν καθίσει στο ψαλίδι περιμένει κορίτσι. Αυτός, είναι ένας παλιός τρόπος που κρατάει μέχρι τις μέρες μας.

Η Δούκισσα κατά την επίσκεψή της στην εκπομπή του Open επέλεξε την καρέκλα που έκρυβε το ψαλίδι. Λέτε ο Νίκος Μουτσινάς να έπεσε μέσα;

Θα δούμε όταν η Δούκισσα Νομικού αποφασίσει ν’ αποκαλύψει η ίδια το φύλο του μωρού της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved