Νέος έρωτας για τη Νίνα Λοτσάρη! (pics)
Showbiz

Νέος έρωτας για τη Νίνα Λοτσάρη! (pics)

Λάτρις της Θεσσαλονίκης δηλώνει η Νίνα Λοτσάρη και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο.

Η εντυπωσιακή ερµηνεύτρια µπορεί να αποφεύγει να µιλήσει για τον καινούργιο έρωτά της, ωστόσο, σύµφωνα µε πληροφορίες, ο άντρας που έκλεψε την καρδιά της είναι επιχειρηµατίας και κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη.

Στο πρόσωπό του η Νίνα, που αυτή την περίοδο εντυπωσιάζει τους θαµώνες του καζίνο της Θεσσαλονίκης, µοιάζει να βρήκε τον άντρα που της ταιριάζει. Οι βόλτες τους στην παραλία της συµπρωτεύουσας αλλά και οι συναντήσεις τους σε γνωστά στέκια της πόλης δεν έχουν περάσει απαρατήρητες.

Η Νίνα Λοτσάρη, σύμφωνα με τη Realnews, προσπαθεί τους τελευταίους µήνες να βρει εκ νέου τις ισορροπίες, µοιράζοντας τον χρόνο της ανάµεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα επικεντρώνεται στον ποιοτικό χρόνο που αφιερώνει στις δύο κόρες της, τη 14χρονη Νεφέλη και την 8χρονη Ερωφίλη-Ευαγγελία, καρπούς του γάµου της µε τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη.

Είναι γεγονός ότι οι πιεστικές επαγγελµατικές υποχρεώσεις δεν επιτρέπουν στη show woman να έχει όσο ελεύθερο χρόνο θα ήθελε. Ως δυναµική γυναίκα, ωστόσο, ξέρει πώς να κρατά ενέργεια και για την οικογένεια αλλά και για την προσωπική της ζωή.

«Έτσι θα τον ξεχωρίσετε ανάµεσα στο “πλήθος”… Θα πάρει αυτά τα χίλια κοµµάτια που σας έκαναν κάποιοι και θα τους δώσει το πιο ισχυρό αντίδοτο, αληθινή αγάπη», έγραψε πριν από λίγες ηµέρες η εντυπωσιακή καλλιτέχνις στα social media, δείχνοντας πόσο την έχει ενεργοποιήσει εκ νέου ο έρωτας.

«Η διαπίστωση της ηµέρας: Όταν ένας άνθρωπος είναι ικανός να σε κάνει να ξεχάσεις το παρελθόν σου, αυτοµάτως γίνεται το µέλλον σου!», τόνισε σε µία ακόµη πρόσφατη σηµείωσή της, αποδεικνύοντας ότι ο άνθρωπος που έχει ερωτευτεί την έχει συγκινήσει βαθιά. Λίγο καιρό πριν γνωρίσει τον επιχειρηµατία, η Νίνα Λοτσάρη εκµυστηρευόταν στον στενό κύκλο της την απογοήτευσή της, καθώς είχε σχεδόν αποκλείσει την πιθανότητα να συναντήσει κάποιον ενδιαφέροντα άντρα. Εκείνο που πλέον αναγνωρίζουν οι φίλοι της σε ό,τι αφορά τη νέα σχέση της είναι ότι την έχει εµπνεύσει και έχει επαναφέρει στη ζωή της τη σταθερότητα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved