Κώστας Αναγνωστόπουλος: Ο θάνατος που τον συγκλόνισε και το μήνυμα που ραγίζει καρδιές
Showbiz

Κώστας Αναγνωστόπουλος: Ο θάνατος που τον συγκλόνισε και το μήνυμα που ραγίζει καρδιές

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, έγινε γνωστός λόγω της συμμετοχής του στο Survivor.

Ο γνωστός σε όλους μας «μισθοφόρος», έχει χάσει ένα αγαπημένο του πρόσωπο και το μήνυμα στο Instagram, συγκλονίζει.
Πιο συγκεκριμένα, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δύο φωτογραφίες του πατέρα του και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα:
«....14 σκαλοπάτια της ζωής....14 βαθιές ανάσες που βίαια πήρα απομακρά σου.... Άγνωστος κόσμος, λειψός, γεμάτος σκοτάδια και μοναξιές.... Συναισθήσεις που δεν είχα σκεφτεί πριν... Μα ήταν συνέχεια εκεί. Περίμεναν να με περιλάβουν και εμένα στα άγρια νερά τους... Με είχες προετοιμάσει Διάολε για το μοναχικό μου ρεσάλτο..... ...Ωσάν δεν κοίταγα, φόρτωνες τα αμπάρια της ψυχής μου όπλα και μπαρουτόβολα. Για την κακή σπορά...Για τις καταιγίδες.... Και η κάθε σκουριά που έπιανε το σκαρί σου, χρυσάφι στην πλώρη την δική μου... Αμέτρητα διδάγματα πέρασαν στα μάτια μου εμπρός.... Ποτέ δεν τα κατάλαβα.... μα εσύ ήξερες πως σημασία δεν είχε... ...Και να 'μαι τώρα.... 14 χρόνους μετά... Να καθρεφτίζω ακόμα την θωριά σου.... Να δρασκελίζω τον κόσμο με τό βήμα που μου μαθες... Όρθιος πάντα όπως με ήθελες.... Καθαρός και ας με λέρωσαν των ημερών οι λάσπες.... Άνδρας αληθινός... παλιάς κοπής... Και με την μνήμη, σύντροφο στα ζόρια και στις φουρτούνες.
Σε κουβαλάω εντός μου, Πατέρα. Στέκεις δίπλα μου σε κάθε μου ρούπι....Σε ευχαριστώ για την λεβεντιά και την καλοσύνη σου. Για το περίσσευμα καρδιάς και υπομονής. Σε ευχαριστώ που με δίδαξες να τιμώ τις φιλίες μου, το λόγο μου, το χρέος και την ευθύνη μου. Σε ευχαριστώ που με μπόλιαζες δύναμη.

Στέκομαι εδώ. Στην γή σου. Δέν ζύγιαζες. Δεν μετρούσες. Δεν βολεύτηκες. Κάθε τόσο εύχομαι να ήσουν ακόμα τριγύρω. Γιατί χρειάζομαι λίγο ακόμη. Ίσα να με βγάλεις στο ξέφωτο. Σε θυμάμαι Πατέρα... Και την ημέρα που έφυγες... γενέθλια την λογίζω....».
Δείτε τις φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved