Η Ελένη Φιλίνη στο gossip-tv: Το YFSF και η ανατρεπτική της δήλωση για την μητρότητα
Showbiz

Η Ελένη Φιλίνη στο gossip-tv: Το YFSF και η ανατρεπτική της δήλωση για την μητρότητα

Η Ελένη Φιλίνη δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι μια ολοκληρωμένη performer, αφού είναι ηθοποιός, χορεύτρια και τραγουδίστρια με μεγάλη πορεία στον χώρο του θεάματος.

Θέατρο, τηλεοπτικές σειρές, βιντεοταινίες και τηλεοπτικά shows συνθέτουν μια πλήρη λίστα στο βιογραφικό της, ενώ φέτος την απολαμβάνουμε στο show μιμήσεων του ANT1 «Your face sounds familiar».

Η Ελένη Φιλίνη μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv και δεν δίστασε να αναφερθεί σε προσωπικές της πτυχές, όπως η απόφαση της να μην κάνει παιδί και γάμο, με μια ανατρεπτική προσέγγιση στα μέχρι τώρα λεγόμενά της. Ακόμη, μίλησε για την απόφασή της να συμμετάσχει στο φετινό YFSF, αλλά και για τις αισθητικές επεμβάσεις και τον τρόπο που η ίδια τις αντιλαμβάνεται.

Πώς είναι η περίοδος που διανύετε;

Είναι μια πάρα πολύ όμορφη περίοδος, γιατί κάνω κάτι που είναι πολύ ενδιαφέρον (YFSF) και περνάω πολύ καλά. Αφιερώνω, όμως, πολύ χρόνο, όλη μέρα! Έχουμε και πολλές πρόβες και γυρίσματα, ενώ κάποια βράδια εγώ κάνω κάποια live, οπότε είμαι συνέχεια σε κίνηση. Βέβαια, το έχω μάθει γιατί όλη μου η ζωή είναι έτσι! Δεν μπορώ να καθίσω!

Έχει έρθει ποτέ στιγμή που είπατε θέλω να κάνω ένα μεγάλο διάλειμμα και να αφιερωθώ στον εαυτό μου;

Ναι έχει έρθει τέτοια στιγμή, αλλά μόλις το κάνω, μετά από 2-3 μέρες βαριέμαι. Κοίτα να δεις! Εγώ αγαπάω πάρα πολύ αυτό που κάνω και γενικά είμαι ένας άνθρωπος που δεν μπορώ να κάνω αγγαρεία, δηλαδή αν κάτι δεν μου αρέσει προτιμώ να μην το κάνω καθόλου κι ας έχει κέρδος!

Έχει προκύψει ποτέ στιγμή στην πορεία σας που να θέλατε να εγκαταλείψετε;

Όχι! Είναι μεγαλύτερη η αγάπη από κάποιες άσχημες στιγμές που σίγουρα έχω ζήσει και παλαιότερα περισσότερο, γιατί όταν είσαι παιδί όλα τα παίρνεις πιο βαριά.

Eλεύθερος χρόνος και ομορφιά
Τον ελεύθερο σας χρόνο πώς τον περνάτε;

Ασχολούμαι με τα ζώα μου που τα λατρεύω. Πηγαίνω στον κινηματογράφο. Όταν μπορώ πηγαίνω στα μέρη μου -στην Κόρινθο που ευτυχώς είμαι τυχερή γιατί είναι κοντά- και βλέπω αγαπημένους μου ανθρώπους. Και το καλοκαίρι πηγαίνω πολύ στη θάλασσα.

Χρόνο για γυναικεία πράγματα, όπως περιποίηση ομορφιάς;

Ειλικρινά καθόλου! Δεν ξέρω γιατί, ίσως επειδή δεν προλαβαίνω. Φαίνεται ότι δεν έχω κάνει τίποτα παρεμβατικό, χωρίς να σημαίνει ότι είμαι αρνητική. Φοράω μια κρέμα ενυδατική το πρωί και το βράδυ μπορεί να βάλω άλλη μία κι αυτό ήταν.

Έχει περάσει δηλαδή από το μυαλό σας να κάνετε κάποια αισθητική επέμβαση;

Δεν είμαι των επεμβάσεων, δεν τους έχω μεγάλη συμπάθεια. Κάτι πολύ ψιλό για φρεσκάρισμα θα μπορούσα να το κάνω, όχι όμως σε σημείο που να μην γνωρίζεις τον εαυτό σου.

Τι είναι αυτό που σας προσφέρει πληρότητα;

Να κάνω αυτό που θέλω και να μην συμβιβάζομαι. Να έχω την εσωτερική μου γαλήνη και να διώχνω μακριά οτιδήποτε αρνητικό, αλλά και ανθρώπους αρνητικούς.

Έχετε υποστεί ποτέ στον εργασιακό χώρο κάποιου είδους παρενόχληση κι όχι απαραίτητα σεξουαλική αλλά ίσως λεκτική;

Πολεμική συμπεριφορά έχω δεχτεί πάρα πολλές φορές. Θα πω ότι ευχαριστώ τους εχθρούς μου, γιατί με κάνουν πιο δυνατή κάθε μέρα.

Η έννοια της συντροφικότητας τι ρόλο παίζει στη ζωή σας;

Εξαρτάται πώς νιώθει κάθε άνθρωπος. Μου έχει τύχει να είμαι με κάποιον άνθρωπο και να νιώθω πολύ μόνη. Είναι όλα σχετικά! Είμαι από τους ανθρώπους που δεν έχω ανάγκη κάποιον άλλον για να είμαι γεμάτη. Η ζωή μας είναι ένα ταξίδι. Όσους ανθρώπους γνωρίζουμε, λοιπόν στη ζωή μας, είναι συνταξιδιώτες, κι επομένως πρέπει να επιλέγεις αυτούς που σου κάνουν το ταξίδι ευχάριστο, αλλιώς το κάνεις μόνος σου και είναι μια χαρά!

Έχετε μετανιώσει ποτέ για πράγματα που έχετε κάνει;

Αν θα μπορούσα να είχα αποφύγει κάποιους ανθρώπους θα το είχα κάνει, δεν είναι όμως ότι έχω μετανιώσει, απλώς όταν είσαι μικρότερος δεν έχεις το μυαλό που έχεις όταν ωριμάζεις.

Ανταγωνισμό έχετε βιώσει;

Ο ανταγωνισμός είναι παντού και δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει βιώσει. Έχω υποστεί στη δουλειά μου πολλά πράγματα από την ημέρα που ξεκίνησα, αλλά έχω ένα καλό, η κόντρα με δυναμώνει, άλλους τους αποδυναμώνει, εμένα καλό μου κάνει.

Είπατε τη λέξη κόντρα και πάει το μυαλό μου στην τελευταία κόντρα που απασχόλησε, αυτήν με την Βάνα Μπάρμπα.

Είναι αστείο! Έχει λήξει! Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου γι’ αυτό.

Δείτε τη συνέντευξή της, στην οποία μιλά για τον γάμο που δεν προέκυψε και τη δήλωσή της για τη μητρότητα που δίνει μια νέα διάσταση στα μέχρι τώρα λεγόμενά της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved