Ο γάμος Λασκαράκη-Σουλτάτου και η αντίδραση Τσιμιτσέλη! (pics)
Showbiz

Ο γάμος Λασκαράκη-Σουλτάτου και η αντίδραση Τσιμιτσέλη! (pics)

Δύο χρόνια μετά το διαζύγιό της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μια κόρη, η Βάσω Λασκαράκη ετοιμάζεται να ανέβει και πάλι τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σεφ της καρδιάς της Λευτέρη Σουλτάτο.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με την αναγγελία του γάμου του που δημοσιεύτηκε πρόσφατα, πρόκειται να παντρευτεί στα μέσα Ιουλίου. «Ο Ελευθέριος Σουλτάτος, κάτοικος Καβροχωρίου Μαλεβιζίου, γεννηθείς εις Ηράκλειον Κρήτης, του Μιχαήλ και της Σόνιας, το γένος Ζερβάκη, και η Βασιλική Λασκαράκη, κάτοικος Καβροχωρίου Μαλεβιζίου, γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκην, του Χρήστου και της Αναστασίας, το γένος Βαμβακίδου, πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις την Κρήτην», αναφέρει χαρακτηριστικά η γαμήλια αναγγελία, η οποία έρχεται να επιβεβαιώσει τις φήμες για αρραβώνα του ζευγαριού τον περασμένο Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, η γαμήλια τελετή θα γίνει στα Χανιά, σε κλειστό κύκλο και τηρώντας όλες τις παραδόσεις. Γνωρίστηκαν στην Κρήτη πριν από δυόμισι χρόνια, όταν ακόμη εκείνη ήταν παντρεμένη.

Έναν χρόνο μετά και αφού είχε μεσολαβήσει το διαζύγιό της, η Βάσω συναντήθηκε τυχαία με τον Λευτέρη σε κοινή παρέα. Τότε η ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Το σόι σου», ήθελε να αγοράσει ένα αυτοκίνητο, το ανέφερε πάνω στην κουβέντα και ο Λευτέρης προσφέρθηκε να τη βοηθήσει συστήνοντάς της έναν φίλο του για να την εξυπηρετήσει. Από το σημείο αυτό ξεκίνησαν να έχουν φιλική σχέση, η οποία πολύ σύντομα εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα, που πρόκειται σύντομα να επισημοποιηθεί.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, από την άλλη, μετά το διαζύγιό του, περνά μια από τις καλύτερες φάσεις της προσωπικής του ζωής στο πλευρό της Κατερίνας Γερονικολού. Μετά την αναγγελία γάμου της πρώην συζύγου του, πολλοί έσπευσαν να προδικάσουν ότι σύντομα θα ακολουθήσει μια ακόμα αναγγελία, αυτή του γάμου ΤσιμιτσέληΓερονικολού. Όμως ο ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου», δηλώνει στον φιλικό του κύκλο ότι, παρόλο που είναι τρελά ερωτευμένος με τη σύντροφό του, το… δεύτερο στεφάνι δεν συμπεριλαμβάνεται στις προτεραιότητές του αυτή τη στιγμή. Το ζευγάρι ζει έναν μεγάλο έρωτα, ενώ ετοιμάζεται για την κοινή θεατρική του εμφάνιση. Τον επόμενο χειμώνα οι δυο τους θα πρωταγωνιστήσουν στο σίκουελ της επιτυχημένης παράστασης «Σμύρνη μου αγαπημένη» της Μιμής Ντενίση που θα ανέβει στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» με τίτλο «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη», ενώ προετοιμάζουν και ένα κοινό κινηματογραφικό «χτύπημα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved