Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου το γλέντησε μέχρι πρωίας
Showbiz

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου το γλέντησε μέχρι πρωίας

Ο Άγγελος Λάτσιος πήγε στον Τσαλίκη κι έκανε χαμό.

Ο Άγγελος πήρε την παρέα του και πήγαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης και οι ΟΝΙRAMA και διασκέδασαν μέχρι τα ξημερώματα.

Το γλέντι τα είχε όλα μα πάνω απ' όλα κέφι και χορό. Ο ίδιος είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων και η δημοσιότητα είναι κάτι που δεν επιδιώκει, ενώ όταν βρίσκεται με τη μητέρα του Ελένη Μενεγάκη και αντιλαμβάνεται την παρουσία των paparazzi δεν διασκεδάζει καθόλου, αντιθέτως μαζεύεται και η διάθεση του μεταβάλλεται.

Ο Άγγελος διανύει την εφηβική του ηλικία, με αποτέλεσμα να επιθυμεί την ανεμελιά και τις δραστηριότητες που αρμόζουν σε έναν έφηβο, συνεπώς η δημοσιότητα δεν είναι κάτι που τον αφορά. Μπορεί η μητέρα του να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο της δημοσιότηταςκαι οτιδήποτε κάνει να αποτελεί talk of the town, όμως η ίδια σέβεται την ιδιωτικότητα των παιδιών της με οποιοδήποτε κόστος.

Φήμες θέλουν τον Άγγελο να μένει με τον πατέρα του Γιάννη Λάτσιο, με τον οποίο εκτός από πατρική σχέση έχει αναπτύξει και μια "φιλική", αφού πολλές φορές κάνουν πράγματα μαζί και το διασκεδάζουν.

Ο Άγγελος Λάτσιος υπεραγαπά τους γονείς του και δεν κάνει διακρίσεις, αλλά όπως είναι φυσιολογικό γήπεδο, μπάλα και κορίτσια δεν συνηθίζεται να συζητιούνται με τη μητέρα, αλλά με τον πατέρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved